pondělí, prosince 25, 2006

Týden 18.12-24.12.2006

Štědrý den je za námi, nezapomenutelné okamžiky zdokumentovány (tedy až na tu láhev excelentního vína, druhou nemám:-)), tak je čas vrátit se ke starým zvykům a občas něco napsat. Nejlépe o uplynulém týdnu...

Pondělí - Časově hodně špatné, večer zbyla chvíle na 30 minut posilování a 16 minut/8km na rotopedu. Po víkendových bězích to stejně chtělo trošku zvolnit:-)

Úterý - Večer jsem zkusil rozhýbat nohy během na svém oblíbeném 10,5km nočním okruhu - 54:39.

Středa - Začátek cesty mimo Brno. Většinou chodím plavat jen ráno, odpoledne nebo večer mi to v Brně nejde. V Plzni jsem se odhodlal a je z toho 45minut v bazénu, vzdálenost odhadnuta na 1,3km. Odhad proto, že se plavalo na šířku a nechtělo se mi zjišťovat, kolik tamní 9 drahový bazén vlastně měří:-)

Čtvrtek - Ranní proběhnutí v Berouně - 50 minut, tak asi třeba 9km. Letos jsem běžel podél Berounky asi popáté. Nikdy jsem nepotkal žádného běžce. Berounská sekce má asi volno :-)

Pátek - Opět jen čas na noční okruh - 10,5km, 54:00. Holt se kromě práce musí i něco koupit, třeba kapr a stáhnout a tak...

Sobota - V obchodech jsem ještě před otevřením, zásoby nakoupeny, dostávám se kolem desáté do bazénu, kde plave jen asi pět lidi. Tak zkouším neobvyklé motivy typu "Jestlipak jen kraulovýma nohama předeženu tu důchodkyni ve vedlejší dráze?". Fakt se v předvánoční době nikam neženu a jdu po pohodovém plavání do páry. Tam zjišťuji, že "důchodkyně" je možná mého věku. No, někdy není moc dobré barvit si vlasy na stříbrno:-). Píšu si 45minut/1,4km.
A ještě divnější je, že se doma vše stíhá, stíhám ještě za světla vyběhnout, užít si do stromů zbarvených zapadajícím sluncem do červena i poměrně slušného běhu 18km 1:48. Tempo mi přišlo subjektivně o dost rychlejší než minulý týden, možná tuto trať podceňuji a je o kousek delší. No, jiným zase přidávám, tak se to vyrovná. Neberte mé vzdálenosti úplně vážně:-)

Neděle - Nějak jsem se brzy vzbudil, přestože je Štědrý den, sedám na rotoped, než vstanou ostatní. Zkouším šlapat hodně pomalu, jestli bych vydržel dýl. Jo, vydržel, ale musím po 48minutách/22km dolů. Mimo jiné i proto, že jsem hodně zpocený a začíná mi být v mokrém zima.
Jo, večer jsem nesportoval:-)

Počet

Km

Čas

Běh

4x

48

4:27

Plavání

2x

2.7

1:30

Kolo

2x

30

1:04

7:01





Zhodnocení - jsem s tímto týdnem spokojen, ale to já bývám často:-) Jsem rád, že mé psaní občas někdo čte. Jdu si na cukroví, ať mám energii na další psaní, na rozdíl od pohybu se do psaní musím občas trochu nutit:-)

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Jen piš, bez poctivé dokumentace je přece jen každý výkon tak nějak ...zapomenutelnější!

Což mi připomíná, že taky musím popsat svůj sváteční trojboj. Snad to stihnu ještě letos :-) T.