středa, prosince 26, 2007

Týden 51/17.-23.12.2007

Můj nový tréninkový denník na runningahead je volně přístupný. Má cenu ještě psát týdenní součty? No, do konce roku to nějak dorazím:-)

Pondělí - 1,6-0-0 Pondělní klasika. Ráno obvyklé plavání 45 minut, odpoledne posilování.
Úterý - 1,2-0-10,5 I v úterý ráno mívá Kristýnka plavecký trénink. Ještě na něm nebyla, přece jen v pondělí má basketbal a pak plavání od 19hod, v úterý ráno se jí pochopitelně do vody znovu nechce. Dnes jo. Ale ne kvůli vodě. Rozdávají se teplákové soupravy Komety, u toho Kristýnka prostě nemůže chybět:-) Takže já jsem taky ve vodě, ale zcela malátný. Po 35 minutách jdu raději do páry. Aktivní regenerace :-) Večer vybíhám na svůj noční okruh. 53:50 nic moc.
Středa - 0-0-10,5 Večer opět noční okruh. Zcela jinak než včera. Běží se mi lehce, po půlce přišlápnu a výsledkem je pěkný čas 50:11.
Čtvrtek - 2,5-0-0 Ráno plavání, s ploutvičkama. 2,5km tudíž zvládám za vcelku slušných 1:02. A to je v tom 800 metrů technických cvičení. Dobrý:-)
Pátek - 0-0-0 Práce. Najednou je potřeba dodělat spoustu drobností. Končím večer po osmé, dělají se mi mžitky před očima, zkouším to napravit kapkami od Jana Bechera. Spí se mi po nich skvěle:-) Prostě volný den, no.
Sobota - 0-0-18 Na svoji osmnáctku vybíhám brzy odpoledne, daří se mi za světla proběhnout krucánek v lese. Výsledný čas je pěkný - 1:45:56. Přece jen je na trati zopár kopečků.
Neděle - 1,8-16,9-0 Neděle u tchýně. Ještěže vím, kde je ve Zlíně bazén:-) Jen škoda, že jdu sám. Kristýnka je nachlazená. Večer už doma 32 minut na rotopedu. Příjemný předvánoční den.

Počet

Km

Čas

Běh

3x

39

3:29

Plavání

4x

7,1

3:14

Kolo

1x

16,9

0:32




7:16

Zhodnocení: Týden s neplánovaným volnem, přesto docela slušný díky čtyřem plaváním. Třeba se to na triatlonu projeví:-)

6 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Kolo dost šidíš, ale plavání si budeš na Rothu užívat. Tu pravidelnost a více než 3 hodiny ve vodě obdivuji.

Vl001 řekl(a)...

S užíváním si plavání si nejsem moc jist. Asi trénink flákám nebo co, prostě mám pocit, že plavu furt stejně. Čti stejně špatně:-)

Anonymní řekl(a)...

Furt stejně to určitě není. Nevěřím, že někdy vylezeš z vody jako poslední :-)

Už zaznělo z různých míst, že není důležitý ani tak samotný čas, jako pohoda, se kterou vyjedeš po plavání na kole. V plavání jde o minuty, potom už o půlhodiny.
Po této plavecké zimní přípravě s třemi hodinami týdně poplaveš na lehátku ( tak nazval NNN neopren ) pod 90 minut i bez kopání nohama. Rychleji není potřeba, na čas 12:15 (?).

Vl001 řekl(a)...

No, nejen ironmanem živ je člověk:-) Obávám se, že jedno nejmenované dítě si příští rok vyzkouší plaveckou pětku. Ve vodě 22 stupňů si netroufám vydržet bez křečí déle než 1:40. Chtěl bych plavat s tou malou holkou. Musím přidat:-)

Vl001 řekl(a)...

Jo a s tím kolem máš pravdu. Jenže v mé přípravě je jeden tajný trumf. Čekám, že mi s kolem na jaře pomůže jeden dost dobrý cyklista. Ty. :-)

Anonymní řekl(a)...

Nejsi sám, kdo spolehá na tuto tajnou zbraň. :-))

Další tajnou zbraň jsem objevil při překonání nechuti ze zimy a vyrazil o vánocích dvakrát na biku do kohoutovických kopců. Po stereotypním točení nohama u televize úžasný zážitek. :-)

rk: nezkusíš opět v následujících dnech ranní plavání na padesátce?