úterý, června 10, 2008

Týden 23/2008 2.-8.6.

Po Grafilitu jsem byl poněkud znaven. Jako obvykle. Namísto obvyklého vyklusávání jsem se rozhodl pro volnější týden. Předsevzetí mi docela vydrželo:
Pondělí - 0-0-0 Volno. Pečlivě dbám na přísun energie:-)
Úterý - 1-0-0 Ráno plavání. Takové divné. Z techniky mám dobrý pocit, ale vůbec nemůžu. Raději lezu po kilometru z vody.
Středa - 0-0-6 Ráno tep 55 mne poněkud vytáčí. Dokonce uvažuji, že půjdu k doktorovi. No ale když si tak chystám co mi vlastně je... Pane doktore, mívám ráno vyšší tep přes 50, což není normální, musím spát o chvíli déle než loni a běhám kilometr o 15s pomaleji, trvá to už dva měsíce, ale jinak mi nic není... Dobře, uznávám, k doktorovi se nejde:-) Tak večer jen výklus. Na mé šestce čas 33:23 vypadá docela dobře.
Čtvrtek - 0-39,2-0 Odpoledne kolo, hrůza. Pobolívá mne hlava, mírně zlobí zažívání. Částečně za to může kofein a gely na Grafilitu, a ládování se kávou poté, to vím. Jenže bez nich by to nešlo tak dobře:-) Takže místo tréninku na kole se jen mírně vozím, bolest hlavy ustupuje a domů dojíždím skoro v pohodě. 1:41 je zdaleka nejhorší čas při objetí přehrady.
Pátek - 0-0-14,7 Dačická 14. Nepovedený výkon. Asi mi to neuvěříte, ale já se snažil:-)
Sobota - 3-0-0 Koupání v přehradě na dálkovém plavání. Doplaval jsem, navíc v osobáku:-), tak dobrý...
Neděle - 0-0-9 Na kolo se nějak nedá, večer si jen obíhám Holednou. GPS naměřila výrazně méně než minule, to kličkování v lese zkresluje. 51:35 není dobrý čas, krize pokračuje. Ale jednou se to přece zlepšit musí:-)

Počet

Km

Čas

Běh

3x

29,7

2:39

Plavání

2x

4

1:40

Kolo

1x

39,2

1:41




5:59

Zhodnocení: Možná byl loňský nepovedený výkon na Moraviamanu ovlivněn tím, že jsem celý červen držel stejné objemy. Tak jsem tentokrát po Grafilitu zařadil volnější týden. Tělo toho využilo a spadlo do docela hlubokého útlumu. Tak uvidíme, zda se z toho zvetí:-)

8 komentářů:

3COP řekl(a)...

ahoj, no tak není každý den posvícení, ale na Moraviamana jdeš, že? dnes jsem četl na netu, že se na Šterkovišti někdo utopil, ale myslím, že ten netrénoval http://www.novinky.cz/clanek/142169-na-zlinsku-hledaji-hasici-druheho-utonuleho-za-jediny-den.html

Anonymní řekl(a)...

Že bys byl po koupání, projížďce a procházce unaven? Ne, to není možné! :-D

Advid

Anonymní řekl(a)...

To s tím doktorem mi připomnělo situaci, když jsem před 3 roky podstupoval vyšetření na dopplerově sono ( přístroj za 12 MKč co určí průtok vaskulárním systémem ) a doktor zbrunátněl poté co na otázku "Tedy jaké problémy ? " mu bylo sděleno že : "Tak na 12-tém kilometru .....

PS: volný týden ??? Jak ty si vlastně představuješ regeneraci;-)
?
NNN

Vl001 řekl(a)...

3COP - na Moraviamana se jdu jen podívat po plavání v Přerově...

2 Advid - asi jsem byl moc rychlej nebo co, přece jen jsem byl trochu unaven. Ex post:-)

2 NNN - koukám, že někdo umí být u doktora odvážnější:-))) Šest hodin je volný týden, ne?

Anonymní řekl(a)...

Když tak sleduju tvoje tréninkový aktivity, tak si říkám, že můj současný útlum je asi normální :-)
no, uvidíme v Otrokovicích, nakonec je asi půjdu...
A nechceš si to i ty nakonec rozmyslet? Plavání bude skoro jistě v neoprenech a na běh bude chládek...

Serža
http://serzovo.spaces.live.com

Vl001 řekl(a)...

Seržo, Otrokovice si nerozmyslím, kdybych pak propadl v Rothu, všichni by mi vynadali:-) Ale třeba se ještě někde potkáme. V minulosti jsme se i párkrát míjeli na trati, jen jsme spolu tuším zatím nemluvili:-)

Anonymní řekl(a)...

potkáme se určitě :-)
mám letos (podle možností) v plánu triatlon na Karlštejně (1/2ironman),pak asi MTB 24hodinovku v Berouně, pak možná Doksymana,určitě Pilmana a Rozvadov. A pak chci běžet Stromovku.
Tobě by mohl vyhovovat triatlon v Teplicích - 5.7.2008 - jsou tam 4 km plavání! Na mě je to špatnej poměr,já jsem cyklista-neplavec :-)
tak co, v kterých bodech programu se sejdem?

Serža
http://serzovo.spaces.live.com

Vl001 řekl(a)...

Seržo, to, že občas chodím s dcerou plavat neznamená, že jsem plavec. Naopak bývám v plavání pořád hodně vzadu:-)

Nevím, jak to bude s programem. Chystám se do Rothu, tím pádem Teplice určitě vynechám. Uvidím, jak na tom po Rothu budu a kdy pojedeme na dovolenou, zatím nic není naplánováno. Takže Karlštějn možná, možná Doksyman, ale třeba místo obou Slovakman, fakt zatím nevím:-)