pondělí, srpna 13, 2007

Týden 32/6.-12.8.2007

Bezprostředně po doběhu Slovakmanu jsem se cítil skvěle. Nicméně už neděle ukázala, že to nebude tak jednoduché. A takto to pokračovalo:
Pondělí - 0-4-5 Ráno chvilka na rotopedu, nevydržím na něm víc jak 9 minut:-) Večer znovu výklus 5km, tentokrát 29:55. Od proběhnutí cílem Slovakmana mám neobvykle velký hlad a mám chuť na maso, což se mi o prázdninách ani moc nestává:-)
Úterý - 0,8-0-0 Jsem v Plzni. První jednání končí v poledne, další je odpoledne v Praze. V takové přestávce obvykle chodím do bazénu, tak jsem tam i dnes. Ale nic moc. Po každé padesátce odpočívám, pořád to není ono. Uplavu 800m a mám toho dost. Ve zbylém zaplaceném čase se jdu slunit na venkovní bazén. Nejspíš obdivovat krásy plzeňské architektury:-)
Středa - 0-0-12,5 Závod LBP Líšeň. Ne moc dobrý výkon, avšak slušné body. Překvapují mne problémy s nízkým tlakem, od neděle počet káv za den neklesl pod 5:-)
Čtvrtek - 0-18-0 Ráno zkouším vyjet na kole. Nejde to, nejde to. Volím co nejrovinatější trasu a poměrně brzy se rozhoduji zamířit k domovu. Za 50 minut 18km. Večer aspoň lehké posilování. Už ani ta káva mi moc nechutná, pořád jsem na čtyřech:-)
Pátek - 0-0-10 Už by to mělo být dobré, ráno běžím na Holednou. Pocitově to dobré vcelku je, nikoli časem. 57:55 jsem to snad ještě neběžel...
Sobota - 0-7,5-0 Ano, vím o triatlonu v Březůvkách. Nechce se mi. Lákám holky na běžecký závod v Nemojanech. Tam dospělí běží pětku, to třeba přežiju:-) Nechce se jim. Prý chtějí do Prahy. Do zoo a do obchodů. Hrozné děti:-) Nedávno jsme byli v zoo ve Dvoře Králové a v obchodě jsme každou chvíli. Ale budiž. Když si cestou uvědomím, že v tomto dešti probíhá železnák na Lipně, mrazí mne v zádech. Ještě že jsem to s Nitrou trefil, toto počasí bych možná nepřežil:-) Večer sednu na rotoped, už vydržím 16 minut. Sice jen 7,5km, ale já jsem spokojen i se snížením přídělu kávy na relativně normální 2.
Neděle - 0-0-18 Odpoledne se na chvíli dělá vhodné časové okénko pro sport. Asi bych měl na kolo, ale mně se prostě nechce. Jdu si raději zaběhnout svoji osmnáctku. Běžím pomalu, aspoň nemám žízeň:-) Výsledný čas 1:53:58 je nejhorším evidovaným výkonem na této trati, ale doběhl jsem:-) Konečně se cítím jakž takž. Třeba to zase časem půjde.

Počet

Km

Čas

Běh

4x

45,5

4:20

Plavání

1x

0,8

0:30

Kolo

3x

29,5

1:14

6:04

Zhodnocení: Prostě někdy se musí i trochu zvolnit. Koleno nebolí, nic jsem si nenamohl, tak co bych si stěžoval:-) Přihlásil jsem se na příští rok do Rothu, den nato registraci uzavřeli. Asi budu muset plánovat v delších než jednoletých cyklech:-) Pochopitelně v hlavě se rojí spousta námětů, jak zlepšit "trénink" a v Rothu do toho šlápnout. Jenže den není nafukovací a já nejsem profesionál. Pomalu se smiřuji s myšlenkou, že si Roth jedu užít. A přežít:-)

8 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Už teď se těším na článek z Rothu.

Anonymní řekl(a)...

Tělo halt žádá odpočinek.
Dej se do Kněžic do kupy. Nebo radši do Veselky, ať si nedělám přehnané iluze ;-)

Anonymní řekl(a)...

Lipno nebylo snadne, ty bys asi trpel hlavne diky kose, byla velka.Ja trpel na kole v kopcich, byly velke. Trochu mrzi kratsi plavco, mel jsem na dobry cas, jelo mi to, potesil beh, novy osobak na IM maratonu 3:22h.Porad jsem ten Roth zvazoval,ale nakonec nevim co pojedu.Chci neco rychlejsiho po dvou letech pomalych zavodu, takze mozna Almere, mozna Brazilie... Je cas :). IM

Anonymní řekl(a)...

Roth je dobrá motivace pro další zlepšování.My začátečníci vezmeme zavděk Slovakmanem nebo Podersdorfem.Tam nevím,zda je potřeba se přihlásit dlouho předem.

Anonymní řekl(a)...

Příští rok si užiješ Roth a protože je příští rok olympijským a ty máš choutky přejít na delší tréninkový cyklus, můžeš rovnou přejít na čtyřletý olympijský. :o)

P.S. Jo, a nezapomeň si do něj začlenit ten desetiboj. Hlavně kvůli bodům. ;o)

Vl001 řekl(a)...

Milane, Podersdorf tuším ještě nikdy vyprodán nebyl, přece jen je to "jen velký pouťák", byť se všemi atributy velkého závodu. Na letošek 25.8 vyprodán není, pokud pojedeš už letos, doprovodím tě:-)

Koyamo, viš už termín desetiboje na příští rok? Přece jen těch bodů:-)

IM - v Lipně bych nejspíš na kolo ani nesedl a přihlásil se do Podersdorfu. U mně je triatlon fakt letní sport, podzimní plískanice nemusím. O to víc gratuluji všem dokončivším, velkého trenéra nevyjímaje:-)

Anonymní řekl(a)...

Fajn Podersdorf (přece jen ten počet startujících), hned po Slovakmanovi.Letos bys mě doprovodil maximálně k první bojce při plavání.Poté by mě lovili pořadatelé. :)

Anonymní řekl(a)...

Zatím nevím. Předpoklad je 2.-3.8. Zkusím to opatrně ;o) vysondovat. Přeci jen by se nám hodilo, kdyby to bylo spíš někdy v červenci, protože Dáša by ráda jak desetiboj, tak čtyřiadvacítku na Kladně. Takže budu trochu sondovat a trochu lobovat. :o)