úterý, října 02, 2007

Týden 39/24.-30.9.2007

Tak o září jsem měl úplně jiné představy. Plánoval jsem začít znovu s plaváním. Tak 2-3 krát týdně. Nechat v týdnu jedno dlouhé kolo. Naběhat tak 60km týdně. A výsledek? Na kolo jsem se v září nedostal, ať už kvůli času nebo kvůli počasí. Plavat jsem s bídou začal a odešel z bazénu takto neslavně s nachlazením...

Pondělí - 0-0-7 Ranní výklus 7km 33:49. Trocha protahování a tak.
Úterý - 0-0-10 Ráno Holedná 55:27. Taky jsem se nikam nehnal:-)
Středa - 1,6-0-0 Bazén je úžasně prázdný. Je vidět, že Kometa trénuje jinde. Zvládám desetkrát 50VZ se startem na 1:00. No, pak raději plavu jiný motiv. Ale nebojte se, já od minulého týdne nezrychlil, jen jsem si vzal ploutvičky:-)
Čtvrtek - 0-0-15,4 Nějak se necítím. To je asi počasím. Prší. Nebo jsem se včera nachladil? Každopádně na běhu na Vysoký kámen jsem byl, opět další příjemný zážitek z Vysočiny.
Pátek - 0-0-5 Vyklusávám 5km za 25:30. Unavený, pomalý, je to jasné, jsem nachlazený.

Sobota - 0-0-0 Celý rok si zvykám na nový věk. Na závodech startuji většinou už v kategorii 40+. Ale 40 je mi až dnes. Inu, žádný důvod k nějakým oslavám. Ale když Kristýnce je zároveň 13, to je pochopitelně pádný důvod:-) Takže oslavovací odpoledne. Já si sice představoval, že v den narozenin ráno vyběhnu na nějakou speciální trasu, ale nejde to. Co už nadělám.
Neděle - 0-0-0 No, když už se nedá běhat, jdeme aspoň na bowling a pokračujeme v minioslavách. Taky dobrý:-)


Počet

Km

Čas

Běh

4x

37,4

3:08

Plavání

1x

1,6

0:40

Kolo

0x

0

0

3:48



Zhodnocení: No, i na nachlazení je třeba si najít čas:-) Je vidět, že tělo toho má po sezoně vcelku dost. Rozhodl jsem se, že do Mnichovského maratonu už nebude plavání ani kolo, jen si tak občas popoběhnu. Ty dva týdny to nějak vydržím, snad maraton uběhnu:-)

16 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Vláďo všechno nejlepší k jubileu.Není to tak hrozný věk,dá se s tím žít.:-)
Mnozí díky jiným úhlům pohledů na některé věci získávají prostor k realizaci dříve nepředstavitelných myšlenek.
Není se čeho bát.

Anonymní řekl(a)...

Takže do B patříš až od víkendu? Drobná výhoda, ale potěší, ty pokročilejší kategorie nejsou tak přeplněné jako juniorka :-). Hodně zdraví, ať se daří! T.

LadaT řekl(a)...

Co to je čtyřicítka!? Dost dlouho utřená brada od mlíka, nabrané životní zkušenosti a začátek dlouhé epochy nejlepších let. Všechno nej!

Anonymní řekl(a)...

Tak všechno nejlepší, hlavně hodně zdraví. (Co taky jiného přát sportovci, že?) Ale žádný zvláštní zlom to není, ne? Pořád si "cet", ještě nejsi "sát". ;o)

Anonymní řekl(a)...

Život začíná po čtyřicítce a vítej mezi chlapama !

NNN

Anonymní řekl(a)...

Všechno nejlepší Vl001...na všechno si zvykneš :-)) i na -cet a -sát...hlavně to zdraví, elánu máš dost třeba až do stovky.

mapo

Anonymní řekl(a)...

Také Ti přeji všechno nejlepší.

Nějak jsem Tě, podle kategorie, už mezi čtyřicátníky počítal a ono až teď!

Anonymní řekl(a)...

Hodně zdraví :-) ...to ostaní přijde samo :-)

Frajer

Vl001 řekl(a)...

Díky všem za přání. No, taky myslím, že to s věkem zatím není nijak vážné. Doufám:-)

Anonymní řekl(a)...

Taky se pridavam s pranim vseho nej a hlavne toho zdravi..
Jinak jakej vek? Vzdyt jsi v nejlepsich letech, a tvoje kategorie je evidentne nejnaslapanejsi kdyz ma v Rothu nejvic slotu pro Konu :-)

Anonymní řekl(a)...

Také se přidám ke gratulacím, hlavně to zdraví, kolik to vlastně je čtyřicet :-)?

Anonymní řekl(a)...

Jsem to ale darebák, porazím Tě zrovna když máš kulatiny a ještě Ti málem zapomenu pogratulovat ;-)
Vláďo, přeji Ti hodně zdraví, naběhaných kilometrů, úspěšných závodů (jen mě porážej - aspoň bude větší motivace ;-) ) a maximální pohodu a porozumění v rodině - to potřebujeme my všichni "postižení".

Anonymní řekl(a)...

to Aldaman: Čtyřicátníci jsou jen dvojnásobní dvacetiletí zajíci. ;o)

3COP řekl(a)...

Gratuluji, hlavně hodně zdraví a taky sportovních úspěchů. Běhají i osmdesátiletí, takže ještě je spousta času na trénink.

Anonymní řekl(a)...

Taky gratuluji. Mám vlastně štěstí, že jsi přestoupil do vedlejší kategorie, protože někomu s maratonským časem 3:23h nemůžu v žádném případě konkurovat (a to ani příští rok, kdy to máš v plánu) :)

Anonymní řekl(a)...

tak at ti to beha i v dalsich 40 letech. IM