pondělí, června 23, 2008

Týden 25/2008 16.- 22.6

Čtyři týdny do Rothu, chtělo by to tam bouchnout pár hodin a nějaké delší kolo. Jenže kde na kolo vzít čas, že?
Pondělí - 1,7-15,4-6 Po sobotě je třeba rozhýbat křeč. Zkouším to v bazénu, plave se mi dobře. Noha se zdá být v pořádku a já mám čas na kolo, heč:-) Sotva však vyrazím, vidím nad přehradou mrak jak drak. Tak pod ten nejedu. Objedu jen kopec přes Kohoutovice a domů. Ještě neprší. Zkusím jít vyběhnout na svoji skorošestku, pršet začíná až někde na druhém kilometru. Při běhu déšť zase tak moc nevadí. Snad nebudou cyklokilometry chybět.
Úterý - 1,5-0-9 Ráno je kupodivu opět čas na plavání. Večer je zase hnusně, zkouším oběhnout Holednou. Docela mi to běží, přidávám pár výběhů kopečků, nějak mi rupne v pravé noze. Snad ne šlacha pod chodidlem:-) Dobíhám domů za deště. Asi monzun nebo co.
Středa - 0-50-6 Ráno rozběhávám pravou nohu, na levou ani nemyslím. Skorošestka v docela slušném čase. Na to, že je to v šest ráno nalačno. Odpoledne kupodivu neprší, stihnu si objet padesátku přes pár kopečků, poprvé pod 2 hodiny.
Čtvrtek - 1,8-27,4-0 Trochu netradiční den. V šest ráno si vyjedu na kole na Veveří, na ráno docela dobrý čas. Plavat jdu v poledne, dnes s ploutvemi, tak to rychleji odsýpá. Lýtko už ani necítím. Dobrý.
Pátek - 0-0-0 Volno, bo je to před sobotním plavání třeba. Tak jen masáž:-)
Sobota - 2,5-0-0 Výkleky. Ouvej jouvej, křeč je tu zas. V levé noze zdřevěnělý kus svalu, bolí i při chůzi. Dobrá zpráva je, že chladná voda vyléčila pravou nohu. Aspoň něco:-)
Neděle - 0-63,6-0 Tak zkusíme rozhýbat tu dřevěnou nohu. Při chůzi bolí, Terča s Lenkou mne berou na odpolední projížďku na kole. Jen pomaličku na kofolu. Bolí to jak čert. Jedu na trekovi. O hodinu později přidávám pár kilometrů na silničce, tam nohu vůbec necítím! Šlapání na silničce prostě využívá jinou část lýtka (mimo šlapání ze sedla a to já zas tak často při svém tempu nepotřebuji:-)). To je dobrá zpráva. To bych mohl Roth ujet:-)

Počet

Km

Čas

Běh

3x

21

1:55

Plavání

4x

7,5

3:18

Kolo

5x

154

6:23




11:36

Zhodnocení: Nakonec docela slušný týden. Snad ty nohy rozhýbám a Roth ujedu. Když už mám zaplaceno to startovné:-)

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

To že jsi se dal od neděle na ultraběhání bych Ti snad i uvěřil, ale to že máš 2 středy už Ti věřit nebudu (komu by se ale nehodily) :D

P.S. Při psaní to raději s vínem nepřeháněj :-P

Vl001 řekl(a)...

Tož jsem ty drobnosti opravil:-)

Ječmínek Máselník řekl(a)...

tak tento týden mám po dlouhé době víc než Ty. A stačil k tomu jediný sobotní happening:-))

Vl001 řekl(a)...

Ále, kdo by sledoval, kdo má víc:-) Taky se těším na nějaký happening:-)