úterý, května 13, 2008

Týden 19/2008 5.-11.5.

Minulý víkend jsem běžel Brněnský půlmaraton, v tomto týdnu jsem chtěl zase malinko přidat kola a začít plavat. Jedno bylo jisté - čas nebude:-)
Pondělí - 0-0-10 Vracím se domů poměrně pozdě, na kolo to už není, jdu se proběhnout. Holedná 53:28. Neběhá to.
Úterý - 1,5-39,2-0 Ráno jdu plavat a pocitově je to skvělé. Možná tím, že jsem po dlouhé době vytáhl ploutve:-) Odpoledne se na kratší kolo dostávám, kolem přehrady za 1:32. Docela zábavná jízda, chvilku se se mnou po rovince honil nějaký mladík, v kopci z Bitýšky mu však došel dech či co:-)
Středa - 0-0-7 Tak mne tak napadlo, že bych mohl zítra zkusit Starobrno. Z práce jdu poměrně pozdě, před vyzvednutím čísla na Starobrnotour stíhám jen uběhnout skorosedmičku za 34:08.
Čtvrtek - 0-126,4-0 Starobrnotour. No taky jsem na kole dojel tam a pak domů.
Pátek - 0-15-0 Kolo. Jsem fakt důslednej, že? :-) Ve skutečnosti jsem se jel jen projet s holkama na svém krosovém speciálu:-) Oproti minulé vyjížďce žížalky docela zrychlily. Možná je to tím, že se mezi sebou honily:-)
Neděle - 0-50-0 Ty manželky jsou hrozné, furt něco potřebují a já nemůžu sportovat:-) Nakonec se na kolo dostávám, víc jak padesátku za 2:06 bych stejně neujel, nějak jsem po včerejšku unaven.

Počet

Km

Čas

Běh

3x

32

2:38

Plavání

1x

1,5

0:45

Kolo

4x

231

9:22




12:46

Zhodnocení: Kolo jakž takž, běh nic moc, plavat jsem se moc nedostal. No, nejsem profík, nemusím plnit plány. Třeba i z tohoto půjde nějaký triatloneček dokončit:-)

15 komentářů:

Ječmínek Máselník řekl(a)...

běhat i plavat jsem byl o jednou méněkrát než ty, na kole najel taky míň. Nicméně doufám, že nějaký triatloneček snad také dokončím.

Vl001 řekl(a)...

No jistě :-) Možná se uvidíme už na Mamutovi. Teda jestli nebude pršet. Já jsem jen do hezkého počasí:-)

Anonymní řekl(a)...

Se nediv, že běh nic moc. Když si jeden ze tří běhu přiřadíš ke kolu. :o)

Vl001 řekl(a)...

Korektore, máš zrak jako ostříž :o) Opraveno. Na mé běžecké formě to však mnoho nemění:-)

3COP řekl(a)...

Tak konečně se trošku cítím v klubu, není třeba honit plány, to jsem potřeboval celou dobu slyšet :-) Já myslím, že můžeme dokončit i nějaký ten Ironmaneček, což ?

Vl001 řekl(a)...

No jasně. Malinkatej Ironmaneček za pěkného počasí můžeme dokončit všichni úplně v pohodě:-)

Anonymní řekl(a)...

Já letos rozhodně ne, možná příští rok :-).

Vl001 řekl(a)...

Příští rok bude hezčí počasí? :-) Párkrát se projeď na kole a máš to.

Anonymní řekl(a)...

12:46 za týden přece není málo. O kolik jsi měl v plánu víc?
Navíc je to (skoro) v poměru jednoho IM.

Vl001 řekl(a)...

Neměl jsem v plánu víc. Já ani nemám žádné přesné plány:-) Tím nic moc jsem myslel spíš pocity. Nejde to, respektive to není ono. Běh hrůza, kolo unavené, utahané. Tělo i vysokými tepy dává najevo, že není vše v pořádku. Ale co je blbě, to nevím:-)

Anonymní řekl(a)...

řekl bych, že to jsou dozvuky nemoci z paříže a brzkého běhání (ale když musíš tak musíš). a jde o to co s tim no...

dam jeden priklad. Kamarad, s kterym jsem byl v Maroku si tam uhnal celkem tezkou otravu z jidla a spatnej primo z toho byl asi dalsi 2 mesice - lehce zvysena teplota a kdyby byl sportovec tak i vysoky tepy.

Anonymní řekl(a)...

jo a ještě bych doplnil - když to nejde v tréninku tak to nepřerážej a raději odpočívej. Moje problémy jsou způsobeny právě snahou o to něco dohnat a nebo když to neběhá, tak pořádně potrénovat. Jsi samozřejmě zkušenější než já o tom žádná, ale někdy člověk jasné věci nevidí. Natrénováno máš dost řekl bych (v běhu určitě) tak se nemusíš myslím nikam honit...

Vl001 řekl(a)...

Jasně, nějaká souvislost s dubnovým nachlazeníčkem tu bude:-) Ale teď už nemám pocit, že by mi prospěl klid, tak se mírně hýbu a jde to. A žádný olympijský limit mi už neuteče, tak co:-)

Anonymní řekl(a)...

však jo. Je to o pocitech. Jenže já na ně dal a skončil tak jak skončil :). Jen jsem chtěl být takový neplácač po rameni a uvést i jinou možnost, než trénovat dál. Jiný úhel pohledu (i když třeba špatný) se přece jenom taky hodí ;-). Tak ať se mírný pohyb daří...

Vl001 řekl(a)...

Ale vždyť já netrénuju a jen se tak flákám:-) A nemám žádný signál, že bych se hýbat neměl, jen to trochu nejde. No a i kdybych si zkazil sezonu nebo co, však ono se zase tak moc nestane:-)