úterý, července 31, 2007

Týden 30/23.-29.7.2007

Slovakman se blíží a já se začal malinko šetřit, ať nejsem zničený jak na Moraviamanu. Takže asi takto:

Pondělí - 0-0-5 Ráno chvilka posilování, na běh zbývá čas večer. 5km za 29:05.
Úterý - 0-27,4-7 Ráno stíhám Veveří ještě za dobrého počasí. 27,4km za 1:01:50. Ty sekundy uvádím schválně, tak rychle jsem to ještě nejel a to jsem ani moc nespěchal:-) Večer výklus sedmička za 33:24. Já ji fakt přeměřím ve všech variantách, asi s tou délkou dost matu.
Středa - 0,8-0-7,6 Závod LBP Anthropos. Kristýnka se vrátila včera z tábora, potřebuje před sobotou plavat, tak spěcháme do bazénu. Vydržím v něm jen 0,8km. Je chladno, dostávám křeč.
Čtvrtek - 1,5-95,5-0 Ráno jedu do práce s kolem a vyjíždíme s kolegou na kolo. Takže z Bohunic na Moravany, Hypernova, Ořechov, Hustopeče, Pasohlávky, zpět po stezce opět do Bohunic. Je snad nejlepší letošní cyklistické počasí. Přes 20 stupňů, bezvětří. Bez úsilí to sviští mnohem rychleji než jindy, výsledkem je slušný čas 3:21. A to jsme si užili cestou do Ořechova protivné náklaďáky. V práci máme sprchu, takže stačil půlden dovolené a můžu zase pracovat:-). No já kdybych víc jezdil na kole, tak se mi snad vrátí někdejší forma:-)
Večer plavání s Kristýnkou, vydržím 1,5km (45min). Nohy mají dost, takže opět naplavu méně než ona díky náběhu na křeče.
Pátek - 0-0-0 Volný den. Předchozí dva dny byly docela hutné, zítra mne čeká plavání, tak ať mám odpočinuté nohy.
Sobota - 2,5-0-0 Plavání Hlučín. Možná jsem byl večer trochu klusat, ale nenapsal jsem si to a nejsem si jist, tak sem radši nic nepíšu:-)
Neděle - 0-0-10 Prý musíme do zoo. Nevím proč ale tak daleko a v takovémto počasí. Jakmile začne pršet, zebry na nás koukají z přístřešku jak na exoty. Tak nevím, kdo koho prohlíží:-) Večer stíhám desítku na Holedné. Na začátku nic moc, pak se nohy samy rozběhnou. Na této kopcovité trati považuji čas pod 50 minut za úspěch. Dnes 50:01. Je to úspěch nebo ne? :-)

Počet

Km

Čas

Běh

4x

29,6

2:26

Plavání

3x

4,8

2:11

Kolo

2x

122,9

4:22

8:59

Zhodnocení: Taky jsem mohl tu minutu přidat:-).

Na úplný závěr mám záludnou otázku - jak myslíte, že na Slovakmanu uspěju? Tipuje se asi těžko, můj "výkon" na Moraviamanovi správně určili pouze dva tipující. Docela by mne zajímalo kdo:-) Uvidíme tentokrát. Já jsem skromný. Chtěl bych pod 12:30:-)


Teď už jen obrázek ankety...

16 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Nuže dobrá - tipuji jako první, a to 12:00 - 12:30 a držím palce.
PS: Tvůj "odpočinkový" cyklistický objem odpovídá skoro mému celoročnímu ;-)

toro řekl(a)...

Tipuju 12:30-13:00, ale já nevím o TT vůbec nic :D

Mimochdem, co přesně je kopcovitý terén, kolik se nastoupá?

Anonymní řekl(a)...

Tipuju tě taky na 12:30 - 13:00. O TT sice něco málo vím, ale o dlouhých ani ň... :o)

Tipuju sice 12,5-13, ale přeju ti pod 12. To už je přece něco říkat: "Zvládl jsem to rychleji než za půl dne." ;-)

Anonymní řekl(a)...

btw: Jak tě znám, i když bude lít, ten nos z hotelu vystrčíš. ;-)

Anonymní řekl(a)...

Tipuji ve shodě s Hejkalem:bude to pod 12,5 hodin.Tu formu musíš letos prodat.

Vl001 řekl(a)...

2 toro - měřidlo stoupání nemám. MypMyrun tvrdí, že nastoupaných metrů je 202. Je to asi trošku plus mínus, protože zároveň má klesajících jen 196 a to se vracím do stejného bodu:-)

3COP řekl(a)...

Ahoj. Tipuji to na 12:42:12. Vyhraju něco? Ty máš ty IM fakt jako koníčka, že? Takže hurá na Slovakmana, už se těším na článeček.

Anonymní řekl(a)...

Tak ja jsem jako vzdy optimista, vzhledem k tomu, ze o IM trochu vim a ze znam trat Slovakmana a verim, ze bude guma a nebude foukat a bude pocasi akorat tak te tipuju na 11:59h.
Takze se koukej snazit :), at mi ten tip vyjde. Jo a co ze za dobry vino je pro viteze? I kdyz ty mas rad kysely vina a to ja nemusim :). Drzim palce. IM

Anonymní řekl(a)...

Rád posouváš osobáčky často a po minutách, ale budu optimista a tipuji pod 13, přesněji 12:51.

forest řekl(a)...

rk: Tip znalce, ale pořád 2 míny za mnou. Sorry, ale kdybys ani na 4. IM se nepodíval pod 13, tak je něco hodně blbě.

Vl001 řekl(a)...

Tak se podívám v pátým nebo osmým, vždyť je to fuk:-)

Vím, že by se ten čas dal srážet i rychleji, zatím to však nemá smysl. Ono je v podstatě jedno, jestli jsem na 75. místě nebo 34., s prvními závodit už nikdy nebudu. Asi jedinou motivací, kde by to mělo smysl by byla kvalifikace na Hawai. Myslím, že tak za 10 let by to třeba mohlo jít, pak možná i odjedu na jarní soustředění na kolo nebo tak něco:-)

forest řekl(a)...

Ano, stačí si udržovat stejnou výkonnost a čekat než všichni soupeři vymřou. (Tahle věta není z mojí hlavy, ale od šedesátiletého o-běžce z Havířova.)

Anonymní řekl(a)...

Tak tipuji 12,30 - 13,00 přeji Ti určitě zlepšení osobáku. Však si to na trati rozdáme / nebo se spíše budeme moci vzájemně hecovat :-)).
P.S. Loni jsem byl napoprvé v Otrokovicích trochu rychlejší, ale podle Tvého tréninkového objemu dostanu asi letos nařezáno. Ještě jednou díky za skvělou motivaci :-)). Mirek U.

Anonymní řekl(a)...

nejen forestovi: Být 2 minuty za medailistou kat.23 z Otrokovic by nebylo špatné :-) Já bych to za sebe bral všemi deseti, i s tím nadhozeným časem, vl001 asi taky. Zlepšení o více než půlhodinu znamená zlepšit všechny tři části. To nebude sranda, když je objem tréninku na podobné hladině.

Anonymní řekl(a)...

Tak třeba...12:59 :-)

Vl001 řekl(a)...

2 Mirek U - to o trochu rychlejší myslíš asi tak o 40 míst? No tak to jsem teda fakt zvědav, třeba se poznáme :-)