pondělí, července 23, 2007

Týden 29/16.-22.7.2007

Konečně trochu teplo. To bych mohl i na kolo. Občas se podaří, občas ne...
Pondělí - 0-0-5 Ráno si proběhnu svoji pětku - dnes 28:03. Po práci odjíždím pracovat do Liberce. Vlastně dnes už jen přespat. No když už jsem tam, co kdybych si vyšel na Ještěd? Ochladilo se na příjemných 28 stupňů, v 19.10 vyrážím z parkoviště pod lanovkou nahoru. Přímo po sjezdovce. Vrcholu dosahuji v 19.35. Ani nevím, jestli bych to běžel rychleji:-)
Úterý - 0-0-5 Ráno výklus po Liberci 5km za 27:54. Nijak hezké běžecké terény jsem neobjevil, včera na Ještědu to bylo hezčí:-) Domů dorážím hodně pozdě, takže už nic.
Středa - 0-0-14 Závod LBP hodinovka. Že to v kombinaci mé formy a vedra nebude 14, to bylo jasné. Nebylo ani 13. No, uběhl jsem celou hodinu, tak výkony jindy.
Čtvrtek - 2,2-64,5-0 Ráno velmi příjemné kolo s Radkem. Protože sedím na kole, je jasné, že bude pršet. Nicméně dešti ujíždíme na stranu, kde neprší. 65,5km za 2:30 je v daném terénu relativně svižné. Holt je vidět, že jsem se kus vezl v závětří. Docela velký kus:-)
Večer se mi na plavání nechce, ale jdu. Jsem úplně vyřízený, nemůžu plavat ani moc v kuse. Skoro po každé dvoustovce nenápadně odpočívám a čekám, kdy přijde křeč. Bazén je plný lepších plavců, nechci lézt z vody, aby neviděli, jaká jsem bábovka:-) Jedna stovka za druhou a je z toho za hodinu 2,2km. Plavání ukončila křeč do chodidla:-)
Pátek - 0-0-0 Ráno volno potřebuji, večer žena nezvládá odjezd ke tchýni, jsme tam pozdě. Na Štěrkáč už se mi nechce, tak volný den. Chtěl jsem jet v sobotu Beskydtour, ale jednak jsem nějak unavený, jednak si vzpomínám na nesilniční úseky kolem přehrady Šance atp, jednak je divná předpověď počasí, prostě na Beskyd zítra nepojedu.
Sobota - 1,4-115,7-0 Že bych vyrazil do Vysočan na triatlon? Ale dnes se mi na sprint nechce. Chtělo by to delší kolo. Vyjíždím netradičně z Hostýna, ve sjezdu potkávám houfy cyklistů deroucích se nahoru. Místo Beskyd mi musí stačit Hostýnské a Vizovické vrchy, jedu přes Tesák, Troják, Fryšták do Holešova. Je poněkud teplo, tak na benzínce vypiju 1,5l ice tee. Kdo má tolik vody vozit. Je mi líto, že jsem Hostýn nejel nahoru, takže mířím na Bystřici a konečně Hostýn. Krásné polední teplíčko, cyklisti zmizeli, do kopce stoupám sám. Nahoře Birell a párek osvěží a můžu si to nasměrovat na Kvasice. Na trati Moraviamana jedu rychleji než při závodě. Asi jsem se zlepšil:-) Stáčím se na Kroměříž a musím si přiznat, že za mé zlepšení může z neobvyklého směru foukající vítr. No, za 4:32 jsem u tchýně. Čeká mne druhá fáze. Vynošení pytlů s obilím na půdu. Stehnům se nechtějí dělat dřepy s pytlem, avšak po naložení to do schodů vcelku jde. Co bude třetí fáze? Večerní plavání ve Štěrkáči. Jsem docela zničený, pojímám to regeneračně, zkouším obeplavat Moraviamanské kolečko prsama. 36 minut. Na to, jak jsem zničený to jde. Ono mezi kraulem a prsama není zase tak velký rozdíl jako mezi jednotlivými plavci:-) Z vody jdu po 45 minutách, píšu si 1,4km.
Neděle - 1,1-0-7,5 Ráno výklus z Kvasic podél Moravy - za 40 minut možná 7,5km. Odpoledne plavání ve Štěrkáči:-) Jdu z druhé strany, abych neplatil vstupné na pláž. Je tam mladá dvojice a neví, kudy do vody. No to jsou dnes lidi:-) Coby zkušený plavec jim jdu příkladem. Jo, mladým já rád pomáhám. Když doplavu svým ultrarychlým tempem do půlky, dvojice se předežene přede mne. Motýlkem. Uf. Mé plavecké sebevědomí utrpělo další ránu. No, třeba se s tím srovnám:-)

Počet

Km

Čas

Běh

4x

31,5

2:44

Plavání

3x

4,7

2:15

Kolo

2x

180,2

7:02

12:01

Zhodnocení: Docela dobrý týden, ani není poznat, že jsem dva dny nebyl v Brně. Asi by bylo dobré vybrat si nějakého toho ironmana. Vidím to na Nitru:-)

17 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

12 hodin, to je pěkný.
Škoda, že jsi nepřišel do těch Vysočan. V koutku duše jsem si to maloval, že Tě po blbém plavání sjedu na kole ( drzost, co? ), potom rozhodne běh. Vyhraje ten co se horkem nepozvrací. Ty si jezdíš 100+ po Hostýnských vrších a nezávodíš.
No, z pohledu IM v Nitře, je to asi takto lepší.

Anonymní řekl(a)...

Ještěd za 25 minut to není špatný. Mrkni sem: http://pozirac.bloguje.cz/563972-vitezstvi-v-extremu-14-7-2007.php

Vl001 řekl(a)...

Kdo ví, jestli bych byl po plavání před tebou:-) Na kole bych měl šanci asi jen v případě, že by se jelo jinak a končilo do kopce. Taky si občas něco maluju:-) V běhu jsi momentálně o kousek lepší, i snášení horka je podobné. Do běhu bych potřeboval aspoň půl minutky náskok:-)

Vl001 řekl(a)...

2 koyama - Aha, ten můj čas fakt není špatný. Takže nosiči sudu piva bych stačil, pochopitelně za předpokladu, že by měl za sebou tak čtyři výstupy. No dobrý:-)

Anonymní řekl(a)...

Fakt to není zas tak špatný. Tenhle kluk šel bez sudu.

Vl001 řekl(a)...

Jasne, z vysledku je videt, ze se sudem je to prece jen dyl:) Priste se zkusim priblizit k 20 minutam, ale nevim, nevim, moc rezerv tam nebylo. Dolu rozhodne 8 minut ani nahodou. To leda v zime na lyzich:-)

Ječmínek Máselník řekl(a)...

tak tento týden máš výrazně více zase Ty ;-). Kdybys někdy plánoval jezdit tím směrem, tak se ozvi, třeba by se dal jet kousek ve dvou. Mám to tam kousek.

Anonymní řekl(a)...

Ty bláho - skrytej vrchař ! :-)
Sorry, jsem teď trochu mimo mísu - máš v plánu repete Slovakmanu 4.8., nebo Lipno 11.8.? V obou případech je neúčast v Líšni 8.8. logická.

Vl001 řekl(a)...

Mám v plánu Nitru a pokud budu v Brně, 8.8. se zastavím.

Anonymní řekl(a)...

vl001 :máš krásný treningový IM za týden :)
rk :nebyl to premiérový triatlon ? Škoda,že nemáš blog,určitě by to bylo velmi zajimavé čtení.

Anonymní řekl(a)...

vl001: 4.8. držím palce !
rk: Pokud má Milan pravdu, tak jsme si odbyli TT debut ve stejný den ! S tím rozdílem, že máš na kole najeto nesrovnatelně víc...

Anonymní řekl(a)...

milan+hejkal: Byla to obnovená premiéra po 21 letech. Více tady na poz.39:
http://www.galantbrno.cz/kepak/vys/muzi.rtf

Anonymní řekl(a)...

Taky bych radsi Nitru, ale povinnosti me bohuzel nuti jet Lipno.Takze si Slovakmana. Jestli nebude foukat, tak te tipuju hodne pod 13h.IM

Vl001 řekl(a)...

Taky zalezi na tom, jestli budou povolene neopreny. Sice mam uz dvakrat overeno, ze i bez to uplavu, ale stoji mne to zatim dost sil:-)

Anonymní řekl(a)...

Off topic - nemůžu se dočkat popisu dalšího závodu LBP. Jarda se seknul na hodinovce, a tak tam ani Anthropos nemá.
Po uveřejnění článku klidně tento komentář smaž (anebo hned :-) )

Vl001 řekl(a)...

Výsledky na webu budou asi až příští týden, prý nějaká chyba v programu a dovolenkující programátor:-) Já se právě vrátil z kola a nestíhám, ale ono se stejně nedělo nic moc zajímavého:-) Nevím, kdy něco napíšu, možná až zítra...

Vl001 řekl(a)...

Btw - na tomto webu není skoro nic off topic:-)