středa, května 09, 2007

V Brně bylo všechno jinak!

Musím říci, že při půlmaratonu v Brně jsem měl takový divný pocit. Běželo se mi dobře, ledaskoho jsem předběhl. I s keňanem jsem se honil. No ale co jsem nezjistil z dodaného materiálu - těsně před mým skorokolapsem jsme s Radkem zřejmě keňanovi utekli! Tady jsou důkazy:






Keňana dobíháme na Poříčí. Pozoroval jsem zuřící řidiče aut, ani jsem si unaveného tmavého běžce nevšiml. Když jsem ho zaregistroval, rozběhl jsem se naplno a toto je výsledek:





Keňan zůstává daleko vzadu, můj nástup zachytil Radek, avšak vydržel přede mnou jen do proběhnutí cílem dalšího kola. Prosím případné další svědky, aby se mi ozvali. Třeba není pozdě na přepsání výsledků! :-)))

6 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Nádherný důkaz heroických výkonů brněnských tragédů.Další předzvěst výkonů na pražském maratonu.Ještě pro upřesnění : ten vpravdě historický moment se odehrál v prvním nebo třetím okruhu ? :)

Vl001 řekl(a)...

Myslíš keňském nebo našem? Náš byl zřejmě druhý. V prvním bychom totiž ani nemohli nikoho doběhnout:-)

Anonymní řekl(a)...

Předpokládám stejný počet kol.Keňani startovali ze zvýhodněné čelní pozice,kdežto vy ste se museli prodírat početným startovním polem vzhůru. :)

Niktomuž řekl(a)...

Hezké. Také mám někde fotku, jak předbíhám Štefka:-) To bylo na půlmaratonu, kde se běželo jedenáct koleček, takže k podobným fotkám bylo dost příležitostí.

Anonymní řekl(a)...

Já myslím, že je to jasný.
Celé ty roky jsi ze sebe dělal tragéda a vyklusával, abys v pravou chvíli ukázal svůj skutečný potenciál. Doufám, že to nejlepší sis připravil na PIM ! :-)

Anonymní řekl(a)...

Tak to teda gratuluji :)
Na PIMu se tě moc držet nebudu, ještě bys mě zavařil. Až si budeš chtít s někým pokecat, určitě bude poblíž Faschingbauer, nebo někdo podobnej (když tak na něho chvilku počkáš, stejně jsi se nechtěl na PIMu úplně vyšťavit) :)