úterý, května 29, 2007

Týden 21/21.-27.5.2007

Další týden nezačal nejlépe. Nachlazení dávalo jasně najevo, že se moc sportovat nebude...

Pondělí - 0-0-0 Nic, no.
Úterý - 0-0-0 Čajíčky a pořád nic.
Středa - 0-62-0 Ráno malá projížďka 22,5km za 0:55:10. Možná by to šlo. Jedu do Jihlavy, kolo si beru s sebou. Večer ještě s kolegou jedeme na malý výlet Ji-Stonařov-Třešť-Ji. 39,5km v docela slušném čase 1:20:15. Stačí spěchat na večeři a hned to jede rychleji:-)
Čtvrtek - 0-89,6-5 I po včerejších projížďkách se cítím docela v pořádku. Auto svěřuji jiným, jedeme z Jihlavy do Brna na kole. 89,6km za 3:26. Večer si ještě vyklušu 5km za 28:05.
Pátek - 0-13,6-0 Běžec Vysočiny má pauzu, já v podstatě taky. Jedu jen s holkama na kole. Na trekovém s gelovým sedlem se cítím divně, navíc holky se neustále honí a hádají. Stále slyším jen stejné věty "Vona mně....". Uf. Asi je budu muset venčit samostatně:-)) Avšak díky jejich závodění je to aspoň rege vyjížďka a napíšu si 13,6km za 42:40.
Sobota - 0-105,2-0 Odpoledne další vyjížďka, opět po stezce na jih, obrátka v Pasohlávkách. Zpět pak k přehradě a kousek tam... Nakonec se sprinterským závěrem, aby to bylo pod 4 hodiny. 3:59 - povedlo se:-)
Neděle - 0-0-11 Nic moc se mi nechce, ale chybí mi dlouhé vruty. Kdo by pořád jezdil autem. Běžím si pro ně do OBI a zpět to beru přes Holednou. 11km za 59:25. S vruty v ledvince:-)


Počet

Km

Čas

Běh

2x

16

1:27

Plavání

0

0

Kolo

4x

270,4

10:23

11:50





Zhodnocení: Do vody jsem si nějak netroufl, aspoň jsem se trochu projel na kole. Není to úplně ideální týden, ale co se dá dělat. Víte co? Stejně si myslím, že ironmana opět dokončím:-)

10 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Trochu na kole ? Já možná příští týden dám desetinu, pokud konečně vyjedu a pokud bude cestou z práce čas a chuť (ta být musí ;-) )
V rámci Moraviamana bude teď kolo zřejmě Tvou hlavní prioritou.
Nemá cenu se naparovat, že jsem toho tentokrát naběhal mnohem víc - inu, tréninkový týden. :-)

Anonymní řekl(a)...

vruty v ledvince - to je dobré, vlastně takový běh se zátěží :-). T.

Anonymní řekl(a)...

Minulý týden ses Vláďo pořádně rozjel,Otrokovice se blíží.Pořád jen nevím na koho z Vás (Forest) vsadit.:-) Zda se prosadí dravé mládí,nebo zkušenost matadora tesně před prahem středního věku.

Vl001 řekl(a)...

No, já si vsadil na sebe:-)

Anonymní řekl(a)...

Dobrá volba. :-)

forest řekl(a)...

Já vsadil na vítěze sázky.

Vl001 řekl(a)...

Foreste, vyhrát může jen jeden. A já věřím, že to bude ten lepší:-)

Anonymní řekl(a)...

Spojení příjemného s užitečným miluju (vruty), ale často se to nepoštěstí, protože k běhání s nákupem na zádech mám nedůvěru.
Kolokilometry a hodiny aerobních výkonů utěšeně narostly s blížícím se vrcholem sezony.
Snad tě na vyjížďce uvisím.

Ječmínek Máselník řekl(a)...

prosím, jak vkládáš do týdenního přehledu tu tabulku? Máš kus html kódu, nebo to jde nějak jednodušeji?

Vl001 řekl(a)...

Tabulku kopíruji jako html kód, jestli to jde lépe, nevím:-) Viděl jsem jakousi tabulku, která mi připadala použitelná, upravil ji a je tu výsledek:-) Má své mouchy, ale klidně ji zkopíruj také:-)