úterý, května 08, 2007

Týden 18/30.4.-6.5.2007

Den za dnem jde dál a Moraviaman se blíží. Snad ho zase dokončím, i když ne vše je v připravě ideální a podřízeno jen tomuto cíli:-)

Pondělí - 1,8-0-0 Víkend byl náročnější, dnes bude jen plavání. Docela mi to plave, za 55 minut 1,8km.
Úterý - 0-67-7 Ráno výklus 7km za 32:11 (fakt to brzy přeměřím:-)), odpoledne kolo - delší kolo Starobrna s RK - 67km za 2:42.
Středa - 0-27,4-0 Odpoledne jen kratší kolo 27,4km za 1:01. To je na mne docela rychle:-)Čtvrtek - 1,3-0-0 Jsem pracovně na plzeňsku, ráno není na nic čas. Večer jdu do bazénu v Plzni, opět špatná doba, plave se na šířku bazénu. Špatně se mi tam kličkuje, za chvilku tj. 40 minut jdu pryč. Délka odhadnuta na 1,3km, šířky fakt počítat nebudu. Jo a v páře jsem byl docela dlouho:-) Docela lituji, že jsem si nevzal kolo. Večer bylo pěkně a volného času fůra.
Pátek - 0-27,4-5,2 Bohužel nespím v Berouně, přicházím o svůj oblíbený ranní běh podél Berounky. Tak jen podél nějaké řeky v Plzni. No která to je? U přehrady se dozvídám, že Radbuza:-) Moc jsem však toho nenaběhal, na mapě naměřeno 5,2km a trvalo mi to 30:09. V Brně jsem za světla, stihnu na chvilku kolo, opět 27,4km dnes za 1:08. Žádný velký spěch, zítra je půlmaraton.
Sobota - 0-0-21,1 Brněnský půlmaraton. 21,1km za 1:46:22. Rychleji se mi to fakt nehodí, v podstatě dodržení plánovaného tempa 5:00/km.
Neděle - 1,1-0-0 Ráno relaxační plavání s Kristýnkou. Odpoledne je škaredě, na kolo se nedá, sedám aspoň na chvilku na rotoped a za 12 minut si natočím 5,4km před strečinkem a posilováním.

Počet

Km

Čas

Běh

3x

33,3

2:48

Plavání

3x

4,2

2:10

Kolo

4x

127,2

5:03

10:01





Zhodnocení - Díky dvěma dnům v Plzni a špatnému počasí kola není tolik, kolik bych chtěl. Na běh se přece jen nachází čas snadněji. No, stejně je to fuk, nejsem profesionál:-)

9 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Na běh se skutečně hledá čas snadněji,než na kolo.Ale dneska jsi ho určitě našel.Bude report ze Starobrnotour?

Vl001 řekl(a)...

Starobrnotour jsem nakonec bohužel vynechal:-(

Anonymní řekl(a)...

Škoda. Fotil jsem průjezd Žebětínem a myslel si, že jsem tě přehlédl. Ráno bylo mokro, ale při závodu bylo sucho, alespoň na silnici.

forest řekl(a)...

Spadnou 3 kapky a už vynecháváš?
rk: nemáš náhodou mě? (oranžovočerný dres s nápisem "tesla brno") Před závodem (cca 2 hoďky) přsšelo, pak začalo schnout a během závodu (obvlášť v druhém kole) bylo občas i vedro. 3:55 a potvrdil jsem si, že nejsem cyklista.

Vl001 řekl(a)...

Počasí jsem bedlivě sledoval a má předpověď, že bude sucho vyšla:-) Ale fakt to nevycházelo časově, i kvůli očekávání, že hobbíci kvůli počasí nepojedou (což se vcelku potvrdilo, hodně slabá účast) jsem podlehl a dal přednost rodinnému programu.

Anonymní řekl(a)...

Pozoruju, že "dodržuješ slib" a přesedáváš na kolo, proto mám tento týden po dlouhé době naběháno víc. Máme halt ty sportovní priority každej trochu jinde.
Na dnešek jsem měl naplánován triumfální návrat do bazénu, ale včera večer jsem zničehonic začal zase hucat a ráno se cítil miserable, a tak dám asi místo plavča saunu. Ať jsem na Plandry aspoň trochu v kupě.
Držím palce na PIM !
Asi se uvidíme až v Obřanech - nepředpokládám, že bys 2 dny před PIMem dával 9,4 km kros-výklus, resp. 5 dní po něm 20 km výklus :-)

Vl001 řekl(a)...

Loni jsem měl týden - So Ji-Třešť, Út Starobrno, Pá Plandry, Ne PIM (v OR). Letos jsem Starobrno vynechal. Tak nevím, Hejkale, pro jistotu se na Plandry dobře připrav:-)

Anonymní řekl(a)...

Díky vynechání Starobrna budeš rychlejší na PIMu.Nemám představu,jaký je zhruba poměr hobíků a ostatních cyklistů na závodech typu Starobrno nebo Beskydtour ev.Král Šumavy.Liší se hobík od cyklisty stejně jako Tragéd od běžce?Chybí mě cyklistický kompas,nevím kde je sever.Poraďte zkušenější.
Forest : kolik letos měřila trať,120 km? :)

Anonymní řekl(a)...

No to by byla bomba, kdyby ses v Plandrech objevil !
Snažím se v rámci možností nic nepodcenit, ale zdá se, že mě opět semele pracovní kolotoč - zase bude na co se vymluvit ;-)