pátek, dubna 27, 2007

Mizuno Wave Rider 10

Mám jen sedm párů bot, nemám v čem běhat. No znáte to. Většina už je oběhaná, ty vezmu jen do bláta. A to aby jeden letos lupou hledal. Běhám většinou v Adidasech, chtělo by to střídat. No prostě jsem si řekl, že budou další Mizuna. Původně jsem je chtěl objednat přes internet, pak jsem si však vzpomněl, že organizátor letního běžeckého poháru Jarda Kocourek nabízí Mizuna s dostatečnou slevou a bylo rozhodnuto. Mám je v této barvě:


Pochopitelně se nevyhnuly vážení. V mé velikosti 11US (44 2/3) váží 366g. To není ve srovnání s dalšími úplně málo, na dráhu s nimi však opravdu nepočítám. Spíš je chci využít do lehčího terénu, případně na dlouhé běhy. Vzal jsem je dnes na Běžce Vysočiny, premiéra na Jarní ceně Datalusku dopadla na výbornou. Tak o tom třeba příště.

9 komentářů:

forest řekl(a)...

Až budeš mít 10 párů, tak mě pozveš na oficiální přefocení botníku. U Mata už provedeno - akorát nemůžu pořád smontovat ty fotky do panoramatu :-(

Anonymní řekl(a)...

To se ti rodinka pěkně rozrůstá. :-) Žádný pár nemáš stejný,že? Včera jsem byl u PB kupovat ženě běžecké boty(!)a Pavel si strašně chválil typ 846 se kterým jsem taky velmi spokojený.Protože se bude vyrábět jen do podzimu,tak se asi předzásobím.
Děláš si nějaké poznámky,kolik v které botě naběháš,nebo se řídíš citem?Já ztrácím trochu přehled při pouhých třech současně využívaných modelech.

Vl001 řekl(a)...

Chtěl jsem původně druhé Mizuno Atlantis 2. Levné, ale dobré. Ale už se nedělají a podobný model se mi nezdá. NB jsem ještě nezkoušel, budu to muset dohnat. Od té doby, co si vedu tréninkový deník elektronicky, tak mám evidenci, kolik naběhám ve kterých botách. Výdrž se dost různí, obvykle není velká, asi díky mé váze 80+ dostávají zabrat:-)

Anonymní řekl(a)...

milane tohle bezcum v brne nedelej :) protoze az postupne zacne behat i zbytek tve zatim nebehajici rodiny tak tu bude premisakovano. a bejt porazenej od vsech misaku to by bylo hrozny :D

Anonymní řekl(a)...

Nechci být neoriginální, ale shodou okolností jsem právě včera vybalil z čerstvě doručené krabice nové ridery, abych je dnes vyzkoušel v Dolní Lhotě. Už bylo na čase.. T.

Niktomuž řekl(a)...

Loni jsem měl Rider 9 a byl jsem s nimi spokojen, žádný problém. Vím, že váha nelže, ale pocitově se mi nezdály moc těžké. Třeba ve srovnání se Supernova Cushion mi přišly znatelně lehčí.

Anonymní řekl(a)...

Beru si tva slova k srdci.Z kazde rodiny smi startovat pouze dva bezci.

Anonymní řekl(a)...

Moc pěkné botičky. Taky o nich uvažuji, ale NB zatím nejlíp sedí mým nohám. Nejsou do lehkého terénu moc vysoké? Myslím na podvrtnutí. Pasovat bych je na silniční výklusy okolo 10+, neboli 25 km za 2 hod.

Vl001 řekl(a)...

Podle podrážky Ridery opravdu nejsou typicky silniční boty. I řada velmi dobrých běžců je bere i na krosy za předpokladu "normálního" podkladu. Mně Mizuna sedí skvěle a podvrtnutí se neobávám. NB musím taky někdy zkusit:-)