středa, října 24, 2007

Týden 42/15.-21.10.2007

Z Mnichova jsem si dovezl nefunkční pravou nohu. No co pak chcete dělat, že. Nic.:-)

Pondělí - 0-5-0 Ráno jen dojet autem do práce je utrpení. Noha bolí a na pedálech se jí nelíbí. Mám pokračovat na Budějovice. Vyjímečně řídí kolega. Jeho řízení má asi blahodárný účinek, odpoledne mizí otok a mám pocit, že bych ušel klidně i celý kilometr:-) Cítím, že to chce trochu rozhýbat, běh nepřichází v úvahu, tak aspoň 12 minut pomalého točení nohama na rotopedu a nějaké to posilování. Nic moc.
Úterý - 0-5,5-0 Ráno se nutím do dalšího rotopedu. Sice je to lepší, ale pořád se cítím děsně. Aspoň už jakž takž normálně chodím. Po kanceláři:-)
Středa - 0-0-0 Nic. Zkouším úplné volno. Den je asi málo, nějak to nezabírá.
Čtvrtek - 0-6-0 Další rotoped. Sice už za 12 minut natočím 6km, ale pořád se cítím zničeně. Co já budu na plaveckém kempu dělat, to fakt netuším:-).
Pátek - 1,6-0-0 Plavecký kemp Chrudim. Plavání je dobrá regenerace, docela se rozhýbávám. Jen ať po mně nechtějí žádnou velkou rychlost:-)
Sobota - 4,8-0-0 Počty bazénů pochopitelně nepočítám. Používám osvědčený koeficient - hodina ve vodě=1,6km. Minuty strávené s křečí na břehu doháním zvýšeným úsilím ve vodě:-)
Neděle - 4,0-0-0 Unavený, ale spokojený. A tak nějak psychicky odpočinutý.



Počet

Km

Čas

Běh

0

0

0

Plavání

3x

10,4

6:30

Kolo

3x

16,5:-)

0:36

7:06

Zhodnocení: Po běžeckých týdnech přišel plavecký. Měl bych s plaváním něco dělat, je to evidentně moje nejslabší triatlonová disciplína. Sice se v ní nedá získat nijak extra velký čas, ale dá se vylézt z vody v daleko lepší pohodě. Uvidíme. Každopádně prohození nuly na řádku plavání a běhu nebyl záměr, noha prostě potřebuje chvíli klid. Ven na kolo mne teď nikdo nedostane, plískanicové kilometry by pro mne byly nepříjemné a nikam by mne výkonostně neposunuly, kolo totiž flákám bohužel hlavně v sezoně. Jsem prostě takový ironman-flákač:-)

6 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Zlepseni plavani, te posune jak casove, tak hlavne v tom, ze vylezes v pohode a ziskas na kole a pripadne i behu. Tedy cas v tom roli hraje.Ze by te pliskanicove km nikam neposunuly je nesmysl, kdybys to vyzkousel tak to poznas. Coz ti radi ironman, ktery sam od 2.9.nesedel na kole :). Ale vyzkousene z predchozich let to mam a je to hodne znat.Je nebejt linej, coz je muj pripad poslednich 3 podzimu :(. IM

Anonymní řekl(a)...

Vida, myslel jsem, že máš našlápnuto na 300 :-)
Taky už jsem měl letos nulový týden.
Jak to vidíš s Rudným ?

Anonymní řekl(a)...

7 hodin za týden díky plaveckému kempu vypadá dobře.

Jindy tři dny po M zase závodíš, teď tohle. Asi jsi dal do přípravy a závodu hodně.
Mně se po "maratonu do pochroumání", což byly oba, které jsem kdy běžel:-D, osvědčila chůze. Teda pokud vůbec můžeš chodit. Jsou to podobné svaly jako při běhu, ale s menšími otřesy. Prý to dělá i jeden profík, říká Dooma: http://www.atletika.hustej.net/inubushi_trenink.html

Chápu, že na služební cesty namůžeš chodit pěšky a počasí taky není zrovna procházkové.

Anonymní řekl(a)...

Noha se mi s plynovým pedálem taky nějak nekamarádí, do hodiny ve stehně křeč jak víno. A po městě to s tempomatem moc nejde.
Železný flákač, to je dobré :-). T.

Anonymní řekl(a)...

Já byl po maratonu rád, že jsem jel domů vlakem, každou chvilku křeč do stehna, nedokázal jsem si představit že bych řídil auto to by bylo o život. Chůze je také o.k., rozhodně lepší než nedělat nic :-).

kiki94 řekl(a)...

Mám nový blog http://kiki94-blogovemmonm.blogspot.com/ tak se můžu podepisovat....