středa, září 26, 2007

Bon soir, mademoisalle Paris

Víte, ono je toho sportování nějak moc. Žena mi nadává, kde furt lítám. Děti mi spílají, že neustále někde jezdím a ony nic. No, šel jsem do sebe. Fakt bych měl taky nějaký čas věnovat rodině. Holky rostou, mohly by se i podívat do světa. Dnes jsou letenky i za korunu, co třeba Paříž? Pochopitelně nehodlám rodinu tahat po městě v prázdninových vedrech. Ale jaro v Paříži, jo, to by mohlo být ono.

V popředí já, v pozadí i okolo Paříž

Naposledy jsem si vysedával na Champ Ellysees v dubnu. To je dobrý měsíc. Turistický nával se ještě nekoná, město se dá v klidu obejít. Není vedro ani zima. Jo, dobrý termín, poletíme v dubnu, letenky objednány. Prostě jsem to tu chtěl napsat, abyste si nemysleli, že jsem nějaký maniak, co jen pobíhá podél Svratky a nevěnuje se vlastní rodině. Doufám, že jsem vás přesvědčil. Teď mne teda ještě napadá, že kdyby byl náhodou v Paříži nějaký závod, možná bych ho mohl taky absolvovat. Jako takový vedlejší, nedůležitý cíl cesty. Jsme tam pár dnů, tak mne rodina může chvilku postrádat, že? Ale v prvním dubnovém týdnu nejspíš žádný závod nebude...

5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

No 6.dubna tam je nějaký větší pouťák, ale určitě to nepůjde započítat do LBP ani BV, tak nevím:-)

Vl001 řekl(a)...

Fakt tam něco je? Tak to já časem mrknu na nějakou jejich termínovku. No ale bez těch bodů nevím, nevím...

Niktomuž řekl(a)...

Jo, 6. dubna je tam docela zajímavý závod:-) Ale pozor, chtějí potvrzení od lékaře, jinak Tě na start nepustí... A zbývá už jen 28 577 volných míst!:-)

Vl001 řekl(a)...

Už je jich míň :-) Ale moc často to teda zatím neaktualizují...

Anonymní řekl(a)...

Podezírám tě, že máš akorát jeden víkend volno mezi koncem BBP a začátkem BV a nerad bys ztratil formu, takže se chceš proběhnout v Paříži. :o)