pondělí, ledna 15, 2007

Týden 2/8-14.1.2007

Máme tu druhý týden v roce. Po prvním plánovaný jako volnější. "Okolnostmi."

Pondělí - Ráno si stihnu kousek odplavat - 1,3km za 40 minut a mám pauzu. Od snídaně nesmím jíst, piju jen nějaké vodičky kvůli úternímu vyšetření. Takže zbytek dne volno:-)
Úterý - Jsa k lékaři objednán na 10:30, dostávám se na řadu po 13 hodině. Vyšetření je docela nepříjemné, další teorie mých drobných potíží, nasazeny nové prášky. No aspoň se můžu už najíst. Ještě pozdě odpoledne jsem zblblý z anestetik. Večer se aspoň chvilku projedu na rotopedu. Jen na rozproudění krve 16 minut 8,4 km.
Středa - Ráno se jdu proběhnout - 7km za 32:30. Ty nové prášky mne nějak tlumí, cítím své tělo jako v mírné anestezi. Běžím asi i proto pomaleji, jinak mne to neomezuje. Večer chvíle na válcích - 40minut 18,5km.
Čtvrtek - Ráno se mi dost těžko vstává, nechávám sport na večer. Rotoped 32 minut 16,9km.-)
Pátek - Možná si na prášky začínám "zvykat". Ráno jdu na 50m bazén - 1,8km za 55 minut. Po technických cvičeních plavu 1km v kuse, mám pocit, že bych mohl plavat o dost víc, musím však do práce :-). Večer běh 10,5km noční okruh 55:06. Není to ono. Časy moc nesleduju, ale tento bude jednoznačně na této trase letos nejhorší.
Sobota - Zase nějak nemůžu vstát. Využívám soboty a otáčím se na druhý bok:-) K večeru válce 30 minut 13,45km.
Neděle - Ráno si neberu prášek. V 10 hodin vybíhám s ostatními tragédy z Mendláku za krásného sluníčka a 12 stupňů do Rebešovic kde začíná foukat, na druhou stranu pak k Antroposu, cestou zpět na Mendlák si užívám i silného deště a výrazného ochlazení. Nevzít si prášek byl dobrý nápad. Kdybych si vzal víc pití, nepokoušela by se křeč zakousnout při seběhu k Antroposu a bylo by to super. Naštěstí díky koupenému nápoji se nezakousla a doběhl jsem až k autu:-) Délka běhu 32km bude tentokrát poměrně přesná, čas 3:05 je přesný méně, zahrnuje veškeré pauzy na semaforech, v bufetu atd - nezastavoval jsem stopky, v čase je tím přidáno možná i 15 min? První dvě hodiny byl prý průměr 11,6.



Počet

Km

Čas

Běh

3x

49.5

4:32

Plavání

2x

3.1

1:35

Kolo

4x

57.2

1:58

8:05





Zhodnocení - Dva dny skoro bez sportu kvůli vyšetření, pak malinko omezení prášky. Ale ty nebudu brát věčně, dávky se časem sníží. Zmínku o prášcích berte jen jako popis drobného omezení, nic vážného mi není, což naznačuje i to, že vyšetření mohlo klidně počkat až na zimu. Občas mne mé problémy trochu omezují, tak se jich ve volných chvílích snažím zbavit:-)
Nedělní běh zachraňuje bilanci týdne na 8 hodin. Plavání na padesátce taky docela dobrý. Víte co? Já jsem spokojen:-)

13 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Čau Vláďo,
snažil jsem se stopky poctivě vypínat a celkový čas jsem měl 3:06 hod.Mínus cestu z domu a zpět (12 min),1x křižovatka (2 min) a stání s Exploserem (1min).Čistý čas cca 2:51 hod 32km tj.průměr cca 11,2 km/hod.
Jinak mě po tomto běhu neobvykle zatuhly kotníky,což jsem uvolnil až v pondělí ráno na spinningu.

Vl001 řekl(a)...

Díky za upřesnění času. Přestože jsem doběhl asi až minutu za vámi, je to podle včera diskutovaných tabulek pořád moc rychle:-)

Anonymní řekl(a)...

32km v kuse, teda to je jízda !
Já bych asi nejpozději na 25.kiláku skončil.

running observer řekl(a)...

Stromovous by řekl, že jste běželi příliš zbrkle :-)))

forest řekl(a)...

tak to raději, RO, nechtěj vědět, co jsme s Milanem okolo 20. km si vložili :-) (sprnitík na 100 m za 15,2)

Anonymní řekl(a)...

Byl to vlastně takový třicetikilometrový "fartlek". :-))

Vl001 řekl(a)...

Rozumnější část výpravy měla během sprintíku přestávku u keříčku, tak ani nevím, kdo vyhrál:-)

Anonymní řekl(a)...

Byl to mrtvý závod.Pokud započtu koeficient zpomalení věkem,tak jsem vyhrál nejméně rozdílem třídy. :-))

Anonymní řekl(a)...

Na ten závěrečnej slejvák jsem zapomněl. Úplně jsem promokl. To asi mým kolenům vadilo víc než vysoké tempo ze začátku. Ale 5:00/km je na dlouhý běh hodně rychlé. Ve Víru jsem "závodil" 32km za 2:48, Milan píše 32km za 2:51 !

forest řekl(a)...

no, Milane vyhrál jsi i bez veteránského zvýhodnění (sprinty a rovinky fakt neumím) :-)

running observer řekl(a)...

A kdo vám těch 100 m změřil? Myslím jak tu délku, tak ten čas? V každém případě zbrklé...

forest řekl(a)...

mezi Poříčím a Komárovem je na cyklostezce vyznačeno každých 50 metrů bílou lajnou až po 200 metrů. Na hodinkách, odmáčkl jsem mezičasy. Zbrklost to sice je, ale pořád je to jen zvýšená rychlost a do kritické rychlosti to mělo dost daleko (Milan mi navíc rozrážel vzduch ;-) )

Anonymní řekl(a)...

Pro někoho je to zvýšená a pro někoho maximální rychlost.Myslím si,že v letošním roce mám už "odsprintováno".
I na dnešních Radosticích jsem se zdržel finišování.