pondělí, ledna 08, 2007

Týden 1/ 1.-7.1.2007

Už je rok 2007. To to letí. To bude brzy nějaký delší závod. Měl bych se místo toho mého poflakování zkusit připravit:-)

Pondělí - Tuřanský půlmaraton je fakt dobrý start do nového roku. A letos se mi opravdu povedl, s časem 1:42 jsem naprosto spokojen, přestože vlastně není zima, ale skoro jaro. S rozklusem si píšu na úvod roku 23,1km a 1:54.
Úterý - Ráno bazén 1,3 za 45 minut. Jako loni se mi do velkého bazénu nechce, chodím na pětadvacítku. Měl bych s tím něco dělat.
Večer chvíle posilování a na závěr rotoped 16 minut 8km jen zahřátí na strečink.
Středa - Ráno ještě pořád vyklusávám půlmaraton - 7km za 33:40. Hodně pomalé.
Večer se vozím 30 minut na válcích - 13,6km.
Čtvrtek - Ráno jsem u doktora, přes den v Praze, večer v Mnichově. Prostě odpočinkový den:-)
Pátek - Ráno kousek Mnichovem - 10,5 km za 1:07. Jsou dny, kdy přežití je vlastně splněním cíle.
Sobota - Ráno se jdu podívat na Kristýnčin zápas a odjíždím do Křenovic. Páteční problémy skoro zapomenuty, 12km za 53:32. 2km a 12 minut si do deníčku přidám jako rozklus/výklus.
Večer 32 minut na rotopedu znamená 17,2km. Po závodě se holt cítím docela dobře.
Neděle - Venku 12 stupňů, uvažoval jsem o kole, jenže než se rozhoupu, je jasné, že se brzy setmí. Tak jsem si šel oběhnout přehradu. Moje trasa vede z Jundrova úplně normálně kolem, píšu jí 22,5km. Čas 2:17 je o 15 minut horší než podzimní časy. Ale běžel jsem opravdu volně, nostalgicky, s vědomím, že si minimálně dva další dny nezaběhám.


Počet

Km

Čas

Běh

5x

77.1

6:57

Plavání

1x

1.3

0:45

Kolo

3x

38.8

1:18

9:00




Zhodnocení - Vyšlo to na čistou devítku a to vypadá opticky dobře:-) Samozřejmě je to trochu klam, půlmaraton patří spíš k minulému víkendu, proto tento týden vypadá trochu "lépe". 77 běžeckých kilometrů je dost, raději přes 70 nejdu, tentokrát je to spíš opravdu shoda okolností. Plavání nic moc, ale když jsou v týdnu dva běžecké závody a cesta do Německa, fakt nestíhám. Loni jsem v tomto období plaval daleko víc, ale to se zase nedalo tolik běhat. No, já jsem v celku spokojen. Už zase :-)

5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Moc to neokecávej minulým víkendem, bylo to pondělí a basta ;-) :-)
Teda Ty jedeš, naběhat víc jak dvojnásobek a ještě tam šoupnout 2 závody. Já bych teď půlmaratón ani neuběhl.
Jediné, co mě těší, je, že jsem plaval stejně dlouho a naplaval jen o 200 m míň ;-)

Anonymní řekl(a)...

kdybys dal o 3 kiláčky víc, tak tě sprdnu, že do června času ještě dost ;-) Jinak jsi fakt nezmar tím, že furt závodíš (já bych to nezvládal asi psychicky se každý týden na něco soustředit)!

Vl001 řekl(a)...

Přiznávám, že při daném počtu závodů to rozhodně nejsou výkony "naplno". A stejně je mi to příjemnější než běhat osamoceně tempa nebo intervaly :-)

running observer řekl(a)...

Ahoj, dovolil jsem si zařadit link na Tvůj blog na svou stránku http://runner.czechian.net/ do hlavní lišty nahoře :- )

Vl001 řekl(a)...

Sváťo, díky, také jsem přidal odkaz, který tu zatím nebyl:-)