neděle, října 26, 2008

Frankfurt maraton 3:36:15

Tak mám podzimní maraton úspěšně za sebou. Příprava nebyla zrovna ideální a tomu odpovídal i závod. Již po prvních kilometrech bylo jasné, že na osobák to dnes nebude. Tak jsem si běžel zhruba podle možností, no hezky jsem si Frankfurt prohlédl:-) Pravda, myslel jsem, že se mi podaří překonat aspoň čas z Linze, když už Mnichovský byl nedostižný. Nepovedlo se ani to. Ale nečekejte, že si snad budu nadávat. Každý dokončený maraton považuji za úspěch a pokud je to pod 4, tak je to prostě dobrý, nejsem přece profík:-) Časem možná napíšu zase nějaký zápisek. A teď si jdu dát konečně nějaké to pivo. Je přece po sezoně...

9 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Gratulace, právě proto, že nebyla příprava ideální je to super čas. Co bych třeba já, za něho dal :-).

Anonymní řekl(a)...

Připojuji se ke gratulaci i když mě připadá, že se trochu šetříš. :-)
Milan

Vl001 řekl(a)...

Jo, Milane, kdybys tak měl pravdu:-) Obávám se, že tam tentokrát rezerva nebyla, tepy jsou nejvýše ze všech maratonů. V říjnu mne chytily problémy se zády a pár dalších a takto to dopadlo. Prostě časy z B25, kdy jsem držel tempo 4:39 s avg 149 či pařížská forma se mi tentokrát vyhly...

Anonymní řekl(a)...

Gut gemacht :-)
A líbí se mi, jak málo řádek někdy stačí na tak normální věc, jako je pohodově zaběhnutý maraton :-))
T.

Anonymní řekl(a)...

A bude tu i článeček o pátečním závodě běžce vysočiny ? Dcera skončí druhá jen 4 s za první, a další třetí, ale dle času asi byly nějké problémy ne? To by chtělo okomentovat :-).

Anonymní řekl(a)...

Kdybych podle sebe soudil tebe, řekl bych, že takový maratón 5-10 minut za osobákem bolí nejvíc. Chybí trochu euforie z rekordního výkonu, přitom dřina je prakticky stejná, ne-li větší, umocněná nějakým problémem.

Gratuluji k dokončení. Máš už jich slušnou řádku.
rk.

Anonymní řekl(a)...

Máš pravdu, máš přes léto a podzim spoustu nejrůznějších závodů a akcí, že by to jednoho skolilo. Tělo má nárok na odpočinek.
Milan

3COP řekl(a)...

ty jsi řízek, pěkný čas, na to že je po sezóně :-))

d řekl(a)...

Gratulace, každý dokončený maraton se počítá (jak píšeš).
Příjemný zbytek podzimu.