pondělí, července 07, 2008

Týden 27/2008 30.6-6.7

Blíží se Roth a s ním i konec seriálu tréninkových týdnů. Přiznejme si, ony jsou si ty týdny dost podobné. Když je čas, něco dělám. Když ne, klidně se flákám. A tak tomu bylo i tento týden:
Pondělí - 1,0-0-2,3 Ráno jdu běhat. Vždycky jsem myslel, že běhat kratší vzdálenosti než 5km už nikdy nebudu. Dnes jen 2,3. Proč? Lenka šla taky, po rozběhání se jen protahuju, nemá cenu honit objemy, Roth je blízko. Odpoledne jdu s holkama plavat. Jde i Terča. Po roce skočí do bazénu, jakoby z něj naposledy vylezla včera. Prsa plave tak technicky čistě, že já je tak neumím ani popsat. Na prsa prožene celou rodinu prakticky na libovolnou vzdálenost. I kraul jí jde. Jen ji plavání nebaví. Ale je to moje šikovná malá volejbalistka, tak je to asi správně. Zatímco já s Terčou naplavu kilometr, Kristýnka má mnohem víc. Začíná být schopna seriozně plavat i samostatně. Taky skvělá zpráva.
Úterý - 0-39,2-2,3 Ráno pidiběh, odpoledne kolo. Taky pidi. Když dojdu zpráce v šest, víc nestihnu. No co už se mnou.
Středa - 0-50-3,3 Ranní pidiběh je v tomto týdnu pravidlem. Pokračování na dráze v Bystrci s malýma holkama. Terča běhá jako srnka. Odpoledne přicházím z práce o pár minut dřív než včera, tak i to kolo je o malinko delší. I čas 1:58 je vzhledem k profilu slušný. Prostě dobrý:-)
Čtvrtek - 0-0-0 Odpoledne jsem chtěl jít běhat, prudká změna počasí mi nedělá dobře, na běh nemám ani pomyšlení. Prostě neplánované volno.
Pátek - 0-0-0 Toto volno je plánované, vyřizujeme pár hloupostí s holkama. Není čas.
Sobota - 0-84-0 Delší kolo v rovinách, rozhoduji se nejet přes stovku, abych s jistotou zítra doplaval trojku. Silný severní vítr mi dal i tak hodně zabrat, ve větru to fakt pořád neumím, čemuž odpovídá i nepříliš dobrý čas 3:17. Asi už nikdy ve větru umět jezdit nebudu. Třeba bude v Rothu bezvětří:-)
Neděle - 3-0-9 Plavání - trojka na Seči, odpoledne běžecká devítka přes Holednou. Docela slušný čas 48:39. Účelem dne bylo vybít energetické zásoby, což se povedlo.

Počet

Km

Čas

Běh

4x

17

1:31

Plavání

2x

4

1:16

Kolo

3x

173

6:39




9:27

Zhodnocení: Cíle týdne prakticky splněny - nějaké to kolo, odplavaná trojka na Seči, chybí jen čtvrteční běh, který byl plánován trošku delší (15-18?). Tak uvidíme, jaký výsledek mne čeká v neděli v Rothu...

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Pěkný týden. Jak jinak měl dopadnout, když jsi mohl něco jsi dělal, když ne tak nedělal, to je celkem logické :-). V Rothu si pěkně zaplaveš, uděláš projížďku na kole a pak se trochu proklusneš :-). A čas je až to druhé ne :-).