pondělí, srpna 27, 2007

Týden 34/20.-26.8.2007

A máme tu další pokračování oblíbeného seriálu:-)
Pondělí - 0-0-0 Už tak nějak ze zvyku je pondělí volné. Přes minulý víkend sice jen kolo a 18km běh, ale prostě už funguju podle šablon. Takže večerní posilování, to je taky potřeba.
Úterý - 0-0-7 Ranní výklus 7km za 31:05. Sice ne úplná špička, ale cítím se dobře, tak raději zbytek dne nic nedělám. Je tu totiž šance, že bych ve středu mohl Hejkala porazit:-)
Středa - 0-0-10 Závod LBP Veselka. No, Hejkala jsem neporazil, třeba se mi bude dařit na Vysočině. Tak jsme šli aspoň na pivo:-)
Čtvrtek - 0-0-7 Ráno tep 51, cítím se mizerně. Kdybych v tomto vlhkém vzduchu vyjel na plánované kolo, vrátím se buď úplně na šrot nebo s nachlazením. Měním plány a jdu vyklusat sedmičku - dnes 33:44. Včerejší Veselka mi dala zabrat. Nebo to jsou mé zdravotní problémy? Odpoledne se mi břicho mírně nafukuje, asi kombinace obojího. No, podle doktorů mi nic není. Podle hodnot tepu a únavy se se mnou periodicky něco děje. Asi chlapské cykly:-) Zkusím zařadit Fernet, prý je dobrý, když mají muži své dny:-)
Pátek - 0-0-0 Volný den jsem musel zařadit, nedá se nic dělat. Plánované plavání počká. Zkouším aspoň vytáhnout švihadlo, třeba mi malinko vylepší odrazovou fázi. Už kdysi dávno vylepšilo. Myslel jsem, že už ten kus provazu nikdy neuvidím. A vidíte, člověk nikdy nemá říkat nikdy.
Sobota - 0-0-32 Malý svratecký maraton byl moc fajn i díky tomu, že jsem se udržel na uzdě a nedivočil.
Neděle - 0-0-7 Je krásně, měl bych na kolo. Ale po včerejšku bych vyjížďku +3h nezvládl a na krátké kolo se mi nechce. Tak se jdu jen kousek vyklusat, dnes za 33:49. Aspoň vím, že únava po volnější 32 je podobná jako po ostřejší osmičce:-) Btw víte proč jsem nebyl plavat? Správně, Kristýnka odjela už v pátek, já prostě potřebuji parťáka:-)

Počet

Km

Čas

Běh

5x

63

5:21

Plavání

0x

0

0

Kolo

0x

0

0

5:21

Zhodnocení: Předsevzetí jezdit na kole dlouho nevydrželo, ale fakt to nešlo. Bál jsem se vlézt i do vody, přece jen se se mnou něco dělo, tak snad už je to pryč. Ale plavat půjdu, až se Kristýnka vrátí:-)

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Léčba dlouhým závodem - to mě ještě nenapadlo ! Místo toho jsem se dnes ráno šel ničit na dráhu a třetí trojku jsem raději odpískal...

Vl001 řekl(a)...

V pátek ranní tep 48, v sobotu pohodových 45. On ten problém většinou během dvou dnů odezní, jen jsem malinko unavenější. Nepatřím k těm, co by se někde honili i při zdravotních problémech. Jak je vidět, spíš měním plány a sekám jednu pauzu za druhou:-)