pondělí, srpna 20, 2007

Týden 33/13.-19.8.2007

Nějak se bezcílně hýbu bez plánů. A podle toho to vypadá:
Pondělí - 0-0-0 Večer jedu na plavání a dozvídám se, že s plavci nemohu dále trénovat. Nejsem stále registrován a najednou se to kontroluje. Takže nic, smůla:-) Dobře, chvilička posilování. Ani to nestojí za řeč.
Úterý - 0-0-5 Přes den jsem fuč, stíhám jen výklus 5km 28:53.
Středa - 0-0-12 Závod LBP dráha. Kdybych to byl býval věděl, šel bych raději na kolo:-)
Čtvrtek - 0-85-0 V poledne vyjíždím s kolegou na kolo. Bohunice-Tetčice-Bíteš a pak jakýmsi údolím na Tišnov. Kopečky mi dnes nějak nesedí, raději pak mířím přímo domů. 85km za 3:20.
Pátek - 0-0-0 Volný den, protože už od včerejška převážím děti z místa na místo jako koťata:-)
Sobota - 0-44,2-0 Nechce se mi na triatlon do Morkovic kvůli plavání v bazénu a také mám ušlechtilou výmluvu - musím doma malovat:-) Tak se jen utrhnu na chvíli na kolo. Nemůžu si pomoci, ale na kole se pořád zlepšuji, i když nijak moc netrénuji, jen se vozím. Co teprve až začnu:-) 44km za 1:44, avšak docela v kopcích.
Neděle - 0-0-18 Příští víkend bych rád na Malý svratecký maraton, tak si jdu proběhnout aspoň svoji osmnáctku. Oproti minulému týdnu lepší čas, nohy však pořád neobvykle bolí. Asi svoje už tak mírné úsilí ještě zvolním:-)

Počet

Km

Čas

Běh

3x

35

3:14

Plavání

0x

0

0

Kolo

2x

129,2

5:04

8:18

Zhodnocení: Chybí plavání, holt Kristýnka byla pryč a mně se po výpadku obvyklého plavání nechtělo přemýšlet:-) Rozhodl jsem se nevynechávat před podzimním maratonem kolo. Sice to ovlivní trochu čas, ale třeba se to projeví příští rok na triatlonech. Taky je to na mé chatrné klouby lepší varianta než čisté běhání. Uvidíme, jak dlouho mi to vydrží, zima se neúprosně blíží:-)

7 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

O moc víc jsem nenaběhal. A to jsem na rozdíl od Tebe neprozíravě odstavil kolo ;-)

Vl001 řekl(a)...

A právě to moje kolo bude trošku problém:-) Navíc nevím, jestli ve středu Veselku stihnu. Uvidíme.

Anonymní řekl(a)...

Zkus to stihnout - bude to zkoušet i Ivan (ik, je na služebce v ČB). Chce mluvit s Milanem o Kladně ! Pivečko dostane další rozměr :-)

Anonymní řekl(a)...

V neděli bolely nohy nejspíš po naježděných pěti hodinách na kole. Běhání po kole jde pro mě vždy pocitově ztuhle.
Tvé šance na můj skalp ve Víru vzrostly. V pátek jsem odplaval 2 km za 50 minut potmě a v dešti na Kraví hoře. Voda měla 22 a vzduch 16. Když jsem vylezl z vody, dostal jsem neovládnutelnou zimnici a rozmrznul až doma po panáku slivovice. Od pondělí jsem nachlazen, ale snad to do soboty přejde:-( Veselku vynechám určitě.

Anonymní řekl(a)...

rk: Vidíš, kdybys k té slivovici přidal ještě 2-3 svařáky, jak to v analogických případech dělám já, mohls´ bejt zdravej a neumsel jsi jsi Veselku vypustit. Takhle se zase neuvidíme, ach jo. Nemáš náhodou míň startů než já ?! ;-)

Anonymní řekl(a)...

rk: "dostal jsem neovládnutelnou zimnici".
Ještě to dobře dopadlo.Při nekontrolovatelném svalovém třesu dochází k výraznému oslabení imunity.Rýma je v tomto případě malým vítězsvím.

Vl001 řekl(a)...

Vír určitě nepůjdu naplno, asi to bude bez skalpů, prostě běh v příjemném prostředí:-)

S třesem mám své bohaté zkušenosti. Řekl bych, že poté, co letos plavu venku bez neoprenu, tak to dost pomáhá.