středa, srpna 08, 2007

Týden 31/30.7.-5.8.2007

Týden se Slovakmanem vypadal takto:
Pondělí - 0-0-5 Večer výklus. Je nějak brzy tma. U řeky špatně stoupám, trochu to odnáší kotník. Zbytek docházím chůzí. Možná 5km za 27:34.
Úterý - 0-27,4-0 Ráno jedu na Veveří. Nikdy to nejezdím na čas, po stezce pomalu, cestou tam dělám všelikaké hlouposti - jsem u hradu později než minulý týden. Zpět se tak nějak radostně rozjedu. Potkávám lepšího cyklistu, snažím se nemít velkou ztrátu. U řeky fouká, nemůžu jet moc rychle. Přesto jsem si vylepšil "rekord" z minulého týdne, čas 59:10. Že by forma?
Středa - 0-0-12,6 Závod LBP Obřany. Dobrý. Fakt se cítím skvěle.
Čtvrtek - 0,7-0-5 Ráno vyklusávám Obřany, 5km za 27:50. Dopoledne si jdu sáhnout na vodu na Teslu. Jedu s holkama, i desetiletá Terča je schopna mne předplavat. Ty holky jsou fakt hrozné!:-) V bazéně je hodně lidí, brzy jdeme ven. Uplavu za 20 minut jen asi 700m.
Pátek - 0-0-0 Volný den. Dopoledne musím do práce, z ničeho nic mne bolí hlava jak střep. Dřív jsem na to trochu trpěl, teď pár let nic. Že by důsledek intenzivního cpaní se sachariy v kombinaci se změnou počasí? Láduji se kávou. Dřív pomáhala, dnes nezabírá. Odpoledne si beru brufen, na sobotu nějak nemám ambice, ale do Nitry odjíždím...
Sobota - 3,8-180-42,2 Slovakman. Příjemný vrchol letní sezony. Až na ten vítr:-) Slovakman letos nebyl měřen čipy, celkové časy samozřejmě sedí, do tabulek započítávám ty oficiální, i když v plavání se z nějakého důvodu lišíme. A to čas mých stopek odpovídal času závodníka, kterého jsem předplaval...
Neděle - 0-0-5 Večer pokus o vyklusání Slovakmanu. 5km 31:08.

Počet

Km

Čas

Běh

5x

69,8

6:50

Plavání

2x

4,5

1:49

Kolo

2x

207,4

7:32

15:51

Zhodnocení: Výborný:-)

7 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

No vida, konečně! Neděle po IM. Rege výklus nad 6´/km. Už jsem si připadal divně a nežádoucím způsobem jedinečně, že někdy běhám i pomaleji než oněch 6´/km. Děkuji.

Ona ta kopcovitá lesní ranní a večerní proběhnutí v regeneračním tempu před a po těžkých akcích, v tempech, kdy já už závodím, mně ničila sebevědomí. Přitom stačí, abys dal před maratonem pořádnou rozcvičku jako v Nitře. Hned jsi mi sympatičtější:-)

Vl001 řekl(a)...

Radku, ta 5km trať je po rovině a dle měření je malinko kratší. Mám tam rezervu pro "noční" variantu, kdy běhám pod světly. Ve dne zkracuji:-) Prostě podél řeky na Bystrc.

A závodíš v tempech rychlejších než já, tak se nevymlouvej:-)

Anonymní řekl(a)...

Rychlejší jsem byl dočasně, kdy jsi víc času věnoval kolu a hlavně plavání. Na sobě také vidím zpomalení díky vyššímu podílu kola, u Tebe je to ještě o kousek výraznější. Deset hodin týdně pro trénink je mé současné maximum a limituje rozvoj. Když někde
přidám, jinde chybí.

Dlouhý TT jsem si propočítal za ideálních podmínek a současných výkonů na necelých 13. Tvůj čas je o hodně lepší a nikoliv teoretický:-)

Taky mám přirozenou tendenci zaokrouhlovat délky raději nahoru, proto občas řeším, zda mé "rege" je moc pomalé, ač většinou kopcovité, nebo Tvé rychlé, při našich velmi podobných osobácích a podobných týdenních hodinách.

Anonymní řekl(a)...

Ještě opožděné gratulace i ode mě. Chtěl jsem ti to říct přímo na BBP, ale ze zdravotních důvodů opět vynechávám, takže prozatím tímto způsobem : jseš Borec s velkým B.

Vl001 řekl(a)...

stj - já myslel, že se šetříš před oblíbenou Žebráckou 25. A ty si marodíš. Dej se rychle dohromady, s kým bych se srovnával na MSM? :-)

Anonymní řekl(a)...

Mirek U.
Ahoj, tak jsem také úspěšně podal na poslední chvíli přihlášku a zaplatil startovné do Rothu 2008. Jdu do toho s Tebou také. Alespoň se budu inspirovat Tvým tréninkem a bloggem a udržovat motivaci. Přeji hodně zdraví a pohody.
Ať Ti to běhá. Mirek U.
/alias mireku - forum běhej.com /

Vl001 řekl(a)...

Super, Mirku!:-) Přijde mi neuvěřitelné, že se přihlásíme a oni to hned zavřou. Asi na nás čekali:-) Jestli jsem dobře počítal, čechů je 26, tak nebudeme sami. Můžeme se pak třeba časem domluvit, jestli nejet spolu nebo tak... I když je to zatím daleko. 11 měsíců:-)