pondělí, června 18, 2007

Moraviaman 2007 je už tuto sobotu!


Ano, je to tak. Už není čas dohánět přípravu. Není žádné co by kdyby. V sobotu v sedm skočíme do vod Štěrkoviště a ti šťastnější z nás do půlnoci dokončí všech 226 kilometrů ironmanské trati. Letos to pro mne nebude obyčejný závod. Bude to DUEL!

Forest, jak se zdá, se na poslední chvíli uchýlil do mlčenlivosti. Nereagoval na nabídku, že do plavání postavím místo sebe Kristýnku. Jeho blog i tréninkový deník mlčí. Nejspíš se připravuje vysoko v horách na rozhodující boj. Se mnou, tedy skvěle připraveným důchodcem - čekatelem, vlastně chci říci veteránem ve všech sportech, které triatlon tvoří. Zvláštní výběr soupeře. Inu, což. Ale tentokrát ti to nevyjde, Foreste! Jsem skvěle připraven a cítím formu. Pojídám přesně odměřené dávky potravin doporučené předními odborníky na výživu a zapíjím to tím nejlepším vínem domáci produkce. Kolo jsem dal do servisu k mistru světa (nebo co to vyhrál). Z bot jsem oklepal bahno z Veselky. Navštívil jsem holiče, abych s sebou netahal zbytečně moc vlasů. Provádím dechová i meditační cvičení. Každou buňku svého těla přesvědčuji o velkém vítězství a věřím, že jsem na dobré cestě!

Já tedy o svém vítězství příliš nepochybuji. Co však úplně nevím je to, v jakém čase zvítězím. Připravil jsem proto další anketu, kde můžete můj čas odhadovat. Ať nemusíte hledat, mé prozatímní ironmanské časy jsou Moraviaman 2006 - 14:33, Slovakman 2006 - 13:39. Jak vidíte z nastavení ankety, letos si věřím na lepší čas. Který se ovšem nemusí dostavit:-), takže směle do hlasování. Můžu ještě prozradit, že můj tréninkový deník eviduje od začátku roku 1165 běžeckých kilometrů. Během jsem strávil 4dny, 5hodin a 58 minut. Na kole jsem za 2 dny 18 hodin a 4 minuty najel 1724km. A ve vodě jsem byl 1 den, 15 hodin a 25minut, během nichž jsem uplaval 76,7km. A těchto více než 8,5 dne v pohybu bych chtěl zúročit dokončením Moraviamana v lepším čase než loni.

Toto je jen obrázek hlasování, které je z pochopitelných důvodů uzavřeno:-)

Ještě připomínám, že anketa na vítěze duelu je stále aktivní. Zatím v ní kupodivu vedu:-) Díky všem za hlasy. Doufám, že má zpráva z Moraviamana bude stejně optimistická jako tento text:-)

10 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Tak jsem tě otipl na 12,5-13. Ale klidně nás všechny překvap ještě lepším časem. Hlavně tam kluci kvůli sázce nevypusťte duši. :o)

Anonymní řekl(a)...

Dobrá příprava. Ještě dobře namazat nohy a řetěz, méně ústa vínem, hodně gaučink, úspěch zaručen. Tipuji pod 13 oba. Bacha na slanou minerálku.

Anonymní řekl(a)...

Hlavně pozor na přemotivovanost. Jdi do toho s chladnou hlavou.

Anonymní řekl(a)...

Že to (o té přemotivovanosti) říkám zrovna neustále přemotivovaný já že ? :)

Anonymní řekl(a)...

Tipuji čas okolo 12:45 a stejně jako koyama držím palce, aby to bylo ještě lepší. Jak jsem před chvílí psal u sebe - mně osobně funguje optimálně zkombinovaná ležérnost se zavilostí + (to jsem napsat zapomněl) sámo trochu té rozvážnosti :-)

Anonymní řekl(a)...

Ma se ochladit (tak to abych si vzal do Curychu kulicha a zimnik), takze te tipuji na OR v hodnote blizici se 13h.Uzij si to IM

Ječmínek Máselník řekl(a)...

ještě nedávno jsem si myslel, že Vláďa vyhraje o prsa. Nyní už je ovšem zcela jasné, že Forest nemá mnoho nadějí ;-)
A tak to má být, není lepší motivace mládežníků než porážky od multidisciplinálních veteránů.

Anonymní řekl(a)...

Odhaduji na čas kolem 12:40 hod.Nevím jen ,zda případné ochlazení může nahrávat tobě nebo Forestovi.

Anonymní řekl(a)...

Tak jsme v poslednich dnech mlceli a vase nervozita evidentne narostla.Po dnesnim poslednim cyklotreninku muzu rict, ze Forest je na Moraviamana velmi dobre pripraven. Vyladeni probehlo dle predstav a jsem zvedav, jestli se Forest dostane pod 12h, jak mu planuji. Ocekavam P-1:25h,C-6:25h, B- 4:10h. Takze Vlado koukej se snazit, at ho zenes k jeste lepsimu casu. IM

Vl001 řekl(a)...

Nemyslím, že by Forest mohl napoprvé dát 12 hod. Pokud dá, má přece jen v duelu docela významnou šanci:-)