středa, června 13, 2007

LBP Anthropos 13.6.2007

Na závod jsem zvolil pudovou strategii. Tedy pude to - nepude to. Už při rozbíhání, kdy můj tep byl netradičně o 20 tepů výše než u spoluběžců to vypadalo na variantu B. To se bohužel krátce po startu potvrzuje. Nejde to a nejde to, necháme to na léto:-) Ano, další výkony v LBP jsem se tudíž rozhodl nechat na léto, příští týden vynechám. V závodě samotném jsem se tedy dále věnoval spíše osvětové činnosti. Například jsem prozradil Sváťovi, že Radek se chystá pokořit jeho čas. Do té chvíle volně běžící Sváťa zatnul zuby a vyrazil vpřed. Aspoň pomohl Radkovi s tempem:-) Poté jsem Vlastíka informoval, že běžím dnes hodně pomalu a tudíž by už měl být dávno vepředu. Reakce byla jako přes kopírák:-) Dalším běžcům nemusím říkat nic, neboť mne zdárně předbíhají i bez instrukcí. Až když mne předbíhá běžkyně s culíkem a krásným dresem, měním taktiku a běžím v závěsu. Ano, Brno má krásná panoramata! Přemýšlím, zda slečnu přede mnou pozvat na zmrzlinu nebo reaději nabídnout třeba doučování deskriptivní geometrie? Když pod vrcholem stoupání odpadám a opět se mi daří nadechnout se trochu kyslíku, tak si uvědomuji, že já vlastně deskriptivní geometrii nikdy neměl. No, slečna asi taky ne:-) Dále se v závodě neděje nic zajímavého, za zmínku stojí rozvázaná tkanička, která mne trápí v seběhu. Je vidět, že ani předzávodní příprava nebyla v pořádku. Dnes je to jedno. Dobíhám do cíle v čase 29:50 na 116 místě z 164 běžců. 19 z 24 v kategorii. Není to však můj nejhorší výkon na této trati. Loni v týdnu po Moraviamanu byl můj čas o sedm sekund horší. No, aspoň je co zlepšovat:-)

9 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Už to mám - to je psychologický boj ! Nakonec se v Opatově objevíš, já se budu těšit na zopakování loňska a Ty mi to nandáš o parník a ještě v negative split :-)
Samo věřím, že to včera nešlo, ale Tvůj potenciál je někde jinde. Klidně můžeš během dvou dnů vylítnout na svou nedávnou výkonnost, nebo ještě o něco výše.

Anonymní řekl(a)...

Prirozena reakce po pulce. Ja se dnes take probudil stahanej, jak kdybych jel dnes v noci dalsi :). Normal, chce to proste nebat se odpocivat a treninky zarazovat pouze regeneracni. IM

Anonymní řekl(a)...

Tady mám výhodu, deskriptivu bych doučovat mohl, ale žádná ze spoluběžkyň to po mě ještě nechtěla :)

Anonymní řekl(a)...

Přiznám se,že pokud by spoluběžkyně přišla s takovým krajně neobvyklým požadavkem,byl bych asi na rozpacích. :-)
Včerejší Vláďův čas považuji za součást dlouhodobé promyšlené strategie v souboji s Forestem.

Ječmínek Máselník řekl(a)...

Ty jsi Vláďo neskutečný. Počítám, že letos budeš mít součtu odzávoděných více hodin, než Petr Vabroušků ;-)

Anonymní řekl(a)...

milan: To je pravda, souboj s Forestem má nejvyšší prioritu.
Zítřejší Opatov závisí na tom, jakou prioritu v rámci toho dává vl001 souboji s Hejkalem. Všude tvrdí, že prakticky žádnou ;-)

Anonymní řekl(a)...

A tu deskriptivu bych odhejkal tak, že by se mě v cíli už neodvážila na nic zeptat :-D

Vl001 řekl(a)...

Chlapi, víte, jakou má dnes hodnotu běžec znající deskriptivní geometrii? Ale to musíte nabízet, ty slečny to nenapadne, že to ve vás je:-)

Nevím, zda je moje únava "jen" po půlce. Ranní tepy zlobí zase až od středy. Snad se to srovná.

Pochopitelně souboj s Hejkalem má naprosto nejvyšší prioritu a těším se, jak letos čestně prohraju. Bohužel opravdu nejsem ve stavu, abych zítra do Opatova přijel. Chápu, že Hejkalův náskok astronomicky naroste, ale třeba se mi ještě podaří nějakým podzimním miniúspěchem se o ždibeček přiblížit..

Anonymní řekl(a)...

Můj tip: Tepy se dneska srovnaly, do Opatova přijedeš a všechny, včetně mě, překvapíš senzačním výkonem :-)
Taky na tom nejsem nejlíp. Včera mi bylo vysloveně divně - jakási kocovina bez předchozí pijatiky (že by absťák ?) Trochu to srovnal večerní RV a dneska jsem vstával s potřebou min. 2 hodin dalšího spánku. Cestou na autobus do práce jsem se cítil hodně unavenej, ale špatně už mi není. Tak uvidíme...