neděle, června 24, 2007

Duel má jasného vítěze

No, on to vlastně duel ani nebyl. Forest zvítězil s naprostým přehledem, od plavání si udržoval velmi komfortní náskok a k žádnému "souboji" v podstatě nedošlo. Nepřepálil, šel všechny disciplíny v pohodě. Je vidět, že je přece jen velmi dobře připraveným sportovcem i na dlouhotrvající zátěže. Možná kdyby si odpustil některá vyjádření, měl by i bohatší fanklub, který by mohl oslavovat jeho výborné druhé místo v kategorii K23.

Je pravda, že jsem mu vítězství v duelu usnadnil velmi špatným výkonem. Na plavání jsem jako obvykle dostal křeče, což vedlo už po plavání k větší ztrátě než očekávané. Pokračováním byly křeče i na kole, žádné stahování rozdílu se tedy nekonalo. Nohám se pak vůbec nechtělo se rozběhnout. Přestože jsem skoro celý maraton tentokrát odběhl, na čase to není vůbec znát, mé tempo bylo horší než ultramaratonské, nebál bych se ho nazvat tempem naprosto mizerným:-).

Blahopřeji tedy i virtuálně Forestovi a jak bylo avizováno, jeho skvělý výkon zapijeme po LBP tuto středu na nějakém vhodném místě. Navrhoval jsem Večeřův dvůr v Komíně, má-li někdo lepší návrh, sem s ním. Zváni jsou pochopitelně zástupci obou táborů, tedy mladíci i mladíci duchem, samozřejmě nejen triatlonisté. Kdo se s námi znáte ze závodů běžeckých i jiných, nebo máte prostě chuť přijít, přijďte:-). Třeba tato akce přispěje k zakopání mezigenerační válečné sekery. Aspoň do dalšího duelu:-)

Budu rád, když mi budete svoji účast předběžně avizovat mailem, nejlépe (přezdívka)@volny.cz.

11 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Ahoj Vl001...forest sice zvítězil,ale to neva, viď? Pěkně jste si to užili :-)), oplatíš mu to třeba příště.

mapo

Anonymní řekl(a)...

Nebylo to špatný. Nakonec jen 6 minut nad 13,5. Podle času je vidět, že ses trápil už při plavání, takže to musel být pekelná dřina.
Gratuluju k dokončení (doufám, že ve zdraví) a pořádně to zapijte. ;o)

P.S. Těším se, že si počtu, jak to všechno proběhlo.

Anonymní řekl(a)...

No možná jsi trochu vysřílel patrony na plaveckém maratonu, ale kdo ví? Každej jsme jinej.
Každopádně moc gratuluji k dokončení a slušnému času. Osobák se dělá nejlépe napoprvé, pořád to nejde.
Oba jste pro mě velkou inspirací, abych se dokopal k plavání a přístě to třeba zkusil také.

Vl001 řekl(a)...

Ten čas je vlastně můj ironmanský osobák, jen nějak není na chlubení. Myslím, že mám momentálně na o dost lepší:-)

Anonymní řekl(a)...

I druhé místo je dobré, co bych já za to dal :-). Přeji rychlou regeneraci a těším se na více detailů!
T.

Anonymní řekl(a)...

Draku, v pohodě, mně také říká rakváči a trochu dostal na zadek...na vyhlášení jsme pokecali, je to prima kluk a má vše před sebou...mi se musíme smířit s tím, že opravdu budeme rakváči, ale ze železa !!!

3COP řekl(a)...

Hele super, super, sice kvůli sázce dlužím Tučňákovi pívo, ale je to tam a to je důležité. Spravíš si chuť jindy. Gratuluji

Anonymní řekl(a)...

I když to pravděpodobně nevyšlo podle představ,gratulace je na zcela místě.Máš osobák,dalšího absolvovaného IM a určitě množství zážitků.Ty křeče už při plavání mě děsí,nechápu jak se s tím dá vyrovnat po dalších víc než 10 hodin.
Ve středu na LBP a poté v Komíně.

Anonymní řekl(a)...

Z mého pohledu člověka, který by to včera snad ani neodplaval, jste vítězové oba dva!
Když sleduji Foresta, vidím přesně sebe před deseti léty (je mi 31 a něco): provokatér až na půdu, nic mi není svaté. S přibývajícím věkem se mi dost věcí jeví samozřejmě jinak. I on k tomu dojde :-)

Moc gratuluju, inspirujete mě všichni.

T.

Anonymní řekl(a)...

Taky moc gratuluji a těším se na podrobnější reportík ! Zatím si přečtu Foresta - to jsou ti mladí bez závazků, že na to mají čas hned, Luckyboy už Nové Veselí taky má ;-)
Myslím, že Tvůj výkon JE na chlubení, v tom nejlepším slova smyslu. Ve středu to oslavíme !

Ječmínek Máselník řekl(a)...

zajímalo by mě, kudy jsi Vláďo jezdil na kole. Viděl jsem Tě u vody, na běhu, ale při kole, přestože jsem se po Tobě díval ani jednou;-).
Osobáček byť o málo je prima a do Nitry (jestli jedeš) Ti aspoň zůstala pořádná rezerva.