pondělí, března 05, 2007

Týden 9/26.2 - 4.3.2007

Tak tento týden mne potkalo něco, co už dlouho ne. Lenost. To se mi fakt dlouho nestalo. Tak jsem se jí trochu poddal. No, v podstatě to přešlo a už se zase hýbu rád. A takto to vypadalo:

Pondělí - 1,8-0-0 Plavání tentokrát až v poledne, aspoň je volnější bazén. Docel mi to těch 55 minut šlo.
Úterý - 0-7,8-7 Ráno výklus, díky zbývající vrstvě sněhu opravdu 7km varianta za 36:20. Večer jen chvíle rotoped před protažením za 16minut 7,8km.
Středa - 0-12,8-0 Ráno se mi vůbec nechce do bazénu, nejdu. Přes den se mi nechce nic. Večer na válcích počítám každé otočení nohama, půlhodinu jsem protrpěl, ujeto 12,8km.
Čtvrtek - 0-0-0 Po střede jsem se snažil si pomoci volným dnem.
Pátek 0-0-7 Ráno výklus po sedmikilometrové trati, teď už zase nejkratší varianta. Docela mi to běží, pořád mne to však moc nebaví. 7km/32:38. Odpoledne ani večer se nedostanu nic dělat, spousta práce. Ani se mi nechce. Měl bych do bazénu, cítím neoblíbený stav v břiše, ale fakt není čas. Třeba odpočinek pomůže na sobotní závod BBP.
Sobota - 1,6-0-15 Ráno závod BBP. S rozklusáním a vyklusáním 15km. No, věřil jsem v lepší výsledek, jsem spokojen aspoňs nasazením. Večer jdu plavat do Zlína. V dráze mám samé dobré plavce, abych se jim vyrovnal, plavu jen 100m úseky. Musím odejít poměrně brzy, zapomněl jsem, že v sobotu zavírají ve 20:00, vydržel bych dýl.
Neděle - 0-0-13,6 Ráno se jdu proběhnou kolem Moravy - z Kvasic do Kroměříže a zpět. Ve vzduchu je cítit jaro, těším se na Moraviamana. Snad ho zvládnu. 13,6km za 1:12. Tak to tento týden není žádný dlouhý běh. Odpoledne chci jít plavat, ale po včerejšku dost bolí ramena, vzdávám to. Holt stačí trošku větší intenzita a stárnoucí tělo má hned dost.

Počet

Km

Čas

Běh

4x

42,3

3:33

Plavání

2x

3,4

1:40

Kolo

2x

20,6

0:46

5:59




Zhodnocení - Trochu odfláknutý týden, lenost se však těžko láme. Třeba odezní sama. Jen je otázka kdy...

6 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Jsem na tom obdobně.Minulý týden jsem to sváděl na přípravu na Modřice,ale v podstatě se mě nic moc dělat.Tento týden pocit pokračuje a to chci naběhat nějaký objem.Na druhou stranu vloni jsem měl od ledna stejně hodin sportovních aktivit a s nižší celkovou náročností.Na běžkách nebo skialpech hodiny "naskakují" rychleji.Tak si říkám,že to chce trochu trpělivosti a netlačit na pilu.

Anonymní řekl(a)...

V první větě mě chybí dost podstatné slovíčko "nechtělo".:-)

Anonymní řekl(a)...

Je potřeba tělo nechat odpočinout, zvláště když si o to říká. Pamatuju jak jsem před pár lety jel slepě dle plánu a jednou takhle v dubnu zalehlý na hrazdě usínal. Doma jsem pak zjistil, že si napamatuju asi 20min. dlouhý úsek. Asi jsem spal se zavřenýma očima :). IM

Vl001 řekl(a)...

Můj únorový program byl mírný, opravdu nejde o únavu, ale o lenost. Přemýšlím teď o pár pracovních a osobních záležitostech, mám chuť si zalézt někam do koutku a ne sportovat. Ale jistě to brzy přejde:-)

Anonymní řekl(a)...

Už to mám - v pátek to byla lenora ! A škaredě mě vytrestala za to, že jsem se ji pokusil zlomit. Žádnej najatej vrahoun kroutící nohou ;-)

Anonymní řekl(a)...

Vidím to prostě na sedlo vícetýdenního cyklu, tělo si prostě řeklo o volnější režim :-). Osobně věřím, že s prodlužujícím se dnem té chuti bude výrazně přibývat. T.