úterý, února 06, 2007

Gambrinus sklenice na plochu

Jako asi každý blogger se občas podívám, odkud přicházejí návštěvníci na mé stránky. Někteří se vrací pravidelně, občas se objeví menší "nával" - naposledy když se odkaz na můj blog objevil na http://www.triatlet.cz . Snad jsem svým neumělým psaním opravdové triatlety nevyděsil:-) A někteří návštěvníci jsou vyloženě náhodní. Některé vyhledávače uvedou můj blog třeba po dotazech na "triatlon"," termoprádlo", "jak plavat kraulem" atd. No, s těmito slovy můj blog souvisí, i když přesnou odpověď asi hledajícím nedá, třeba najdou aspoň inspiraci. Ale že můj web objeví do seznamu daný řetězec "Gambrinus sklenice na plochu", to bych fakt nečekal:-) Shodou okolností možná z tohoto dotazu pochází 3.000 návštěvník mého blogu. Je to moc? Málo? Těžko hodnotit. Každopádně jsem rád, když mne někdo čte. Jako každý autor. A ještě raději, když mi třeba napíšete, co bych mohl dělat lépe. Možná bych potřeboval i radu, jak na objemovou přípravu, co se toho Gambrinusu týče. V tom nejsem moc dobrý. Zatím:-)

6 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Tys tomu dal s tím triatletem. Zas mám další čtivo a nestihnu udělat už vůbec nic ;-)
Tak to už jseš docela slavnej, dostat se až tam.
Já jsem zkusil zadat "Hejkal" do googlu a kupodivu je tam na můj blog taky odkaz, ale až v půlce 4.stránky. Holt hejkalů je hodně :-)

Anonymní řekl(a)...

K dostatečné objemové přípravy ve spotřebě Gambrinusu se člověk propracovává léty pravidelných treningů.Někteří vrcholoví pijani obětují tomuto sportu rodinu nebo kariéru.Jejich konce nebývají nejlepší a výkony jdou v závěru kariéry rapidně dolů.Osobně jsem zastáncem vyváženějšího poměru spotřeby piva,rodinných vztahů a sportu.I když moje manželka má občas o vyváženosti jisté pochyby. :-)

Vl001 řekl(a)...

No, moje manželka mívá také pochyby. Asi je to obecný stav manželek:-) Já si dávám často na dobrou noc menší skleničku vína, za pivo měnit nebudu. Kupodivu mezi těmito dvěma příbuznými disciplínami přenos obecné vytvralosti úplně nefunguje:-)

Anonymní řekl(a)...

Poté , co jsem si přečetl na stránkách doktora Ondruše pojednání o víně jako výtečného antioxidantu,neváhám a s chutí si večer jednu ,dvě skleničky také dám.

Vl001 řekl(a)...

Jú, Milan je menší a může dvě skleničky. No tak to si asi půjdu přidat:-)

Anonymní řekl(a)...

Termoprádlo mám odtud http://www.panskamoda.eu/funkcnipradlo a jsem spokojený, takže taky doporučuju