neděle, února 18, 2007

18. únor



Letos je ta zima fakt divná. Při dneším běhu kolem zahrádek jsem si všiml, že kvete kde co. My máme skalku zastíněnou, u nás budou kytičky jistě rozumnější. Vydal jsem se na kontrolu a toto je výsledek:




Sněženky jsem byl ještě ochoten akceptovat. Přece jen ty jsou hned po sněhu:-)



No ale ty krokusy už to fakt přehání! Že by měly pravdu hlasy tvrdící, že se fakt v tomto počasí dá jezdit na kole??? :-)

7 komentářů:

forest řekl(a)...

Nevím jak ty Vláďo, ale já včera oprášil poprvé letos běžky (35 km + 900 m přev.) a dneska si dal ještě poslední skialpovou túru v Beskydech (svižné 2,5 hodinky s 810 m převýšení a jednou černou neupravovanou sjezdouvkou). Sněhu ubývá, tak zítra valím na 5 dnů na Fatru na skialpy a po příjezdu do Brna hned osedlávám silničku. Přechod jak pěst na oko, ale počasí je už letos takové ;-)

Anonymní řekl(a)...

PRO VL001-Ahoj, nefunguje mi mail, pošli prosím údaje kvůli PIM, o kterých jsme se domluvili, na "přátelský" mail: vnemecek@seznam.cz. Dík za pochopení, doufám, že to budeš číst, mail na Tebe je v mém mailu :-(

Martina (mapo)

Anonymní řekl(a)...

Na kole se fakt dá. V sobotu to bylo ideální. Oprášil jsem silničku a měl jsem pocit, že místy doopravdy jedu.

Vl001 řekl(a)...

2 rk - a já proč nejsi v Ráječku a ty se honíš na kole:-)

Anonymní řekl(a)...

Ráječko jsem neměl v plánu. Zato teď mám postupně v plánu testy na 5km (soukr. tento týden), 10(Modřice), 21(Olomouc), abych si zvyknul na lehké závodní boty a případně zvýšil sebevědomí. Jen mě děsí, jak se všichni běhající v mém zorném úhlu zlepšujete na krosových desítkách. Cukají mně nohy, ale i když 10km za 42´, někteří i pod 40´jsou skvělé, pro maratón za 3:30 mně stačí 44´, doufám. Ráječko nebylo :-( , ale Modřice už hodlám drtit svými Supernovými Competitiony AdiDasslerovými :-). Věřím, že se v cílové rovince budeme pošťuchovat v boji o 100. příčku.

Anonymní řekl(a)...

I u nás bude tento týden (ve středu) soukromé testování.Na trojce a pětce podle věku. :-))
Ale kros to nebyl-pouze 3x krátké úseky po trávě a kousíček makadanu.
Na Modřice zbrojíme skoro všichni,přece jen možnost závodní desítky po rovině nebývá každý den.

Anonymní řekl(a)...

Vl001 v rozkvetlé zahrádce, Forest na běžkách, na Vysočině to bylo něco mezi - mrazík, vítr, olověné mraky, odpoledne sice sluníčko, ale pořád docela chladno a nikde nic nekvetlo ;-)