úterý, června 09, 2009

Nová hračka

Všichni jsme tak trochu hračičkové. Sledujeme gramy součástek kola. Měníme skoro novou výbavu za ještě novější. Diskutujeme o vhodnosti různých typů bot na různé povrchy. Kupujeme gpsky, tréninkové plány, nejrůznější doplňky. Nesejde na tom, zda děláme sport na vrcholové úrovni či na konci výsledkových listin. Prostě kde kdo zbrojí na sezonu. Taky zbrojím. Dnes jsem si dovezl hračku, kterou si chci pořídit už šest let. Od té doby, co bydlím u řeky.

Prostě... dnes jsem si koupil kajak:-) A nejen koupil. Dnes jsem na něm dokonce i vyjel. Představte si - prostě jsem do něj za pouhé tři minuty úspěšně nastoupil, obkroužil za 40 minut tak tři kilometry a pak vystoupil, aniž bych se vymáchal! Jsem dobrej:-) No hned jsem si našel, kdy je Mistrovství světa v kvadriatlonu. Co na tom, že mě bolí dnes ruce. Myslím, že bych to mohl zvládnout. Sice občas neudržím přímý směr, no tak prostě zastavím a znovu se rozjedu. Vo co de:-) Já na to Mistrovství světa prostě mám. Jen se tam letos asi nedostanu. Termín se kryje s pěkným plaváním. To je nevýhoda nás multisportovců. Nevíme kam dřív skočit. No,něco s tím udělám.

Obrázek sem nedám, ať je ten text trochu překvápko. Ale prozradím, že mám tenhle. Ale v modré barvě. Takže Ahóóój:-)))).

17 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

ahoj vl001, tak na tohle se už nenachytám..:-))), stačí, že jsem si vyzkoušel po Tvém vzoru a poutavé reportáži z Bratislavy dálkové plavání...a také mám letos už vybráno - "nazbrojil" jsem nové kolečko tak to vidím na ME /Bigmana/ nebo spíše zkusit nějaký hoby cyklozávod ? ale když ta letní sezona je opravdu moc krátká...Zdravím. Mirek.U

Vl001 řekl(a)...

Mirku, nikdy neříkej nikdy:-)

Nechápu, proč jsou všechny rozumné akce v sobotu. Některé by mohly být klidně v neděli. Nebo ve středu. To by se nám to účastnilo :-

Anonymní řekl(a)...

Tož když jinak nedáš tak: Ahoooj!!! Jak ti dupou králíci ?!!
Ty se jdes stehovat k eskymákům ? Plavání v zimě, kajak ... Ted už jenom smečku psů a máš to kompletní :-)
Téčko

d řekl(a)...

dobrýýý, fakt dobrý.

ještě paraglide a dáš dolomitmana solo, štafety jsou jsou pro béčka.

Jozef Vrábel řekl(a)...

Perfektné, fantastické!!! Ja po kajaku túžim už nejaký ten rok, len stále nemám odvahu do toho ísť. Asi pred dvomi týždňami som manželku presviečal aspoň o nafukovacom z Gumotexu, ale musí to samozrejme dozrieť. Chcel som ale dvojmiestny, aby som mohol jazdiť s detmi, alebo s ňou. Zatiaľ odpoveď znie, že keď sme pri vode mám byť s nimi a nie stále niekde odbehovať. Navrhoval som jej, že kúpim aj dva, aby sme sa tam vošli všetci štyria, ale na to zase že by sa bála s deťmi. Ale to sa nejakéo urobí, dúfam. Držím palce, nech ti to super jazdí.

Ječmínek Máselník řekl(a)...

paráda, až se přestěhuju k řece, mám vybráno:-)

Anonymní řekl(a)...

Dobrý-budu držet palce a už umíš eskymáka?? Bez toho prý do kajaku nelez-někde jsem četla...
mapo

Vl001 řekl(a)...

Mapo, na co si budu hrát na eskymáka, když nemám tu psí smečku? :-)

Anonymní řekl(a)...

Tak to je super, držím palce na příští MS v kvadráči. Mám taky novou hračku - Tempo Trainer. Hodina v bazéně najednou uteče jako voda :-).
Tomis

Anonymní řekl(a)...

http://nb.vse.cz/~labsky/cvi4_styly/cvi4_styly.html
mapo :-))

Anonymní řekl(a)...

Fantazie Vláďo, nová hračka, nové zážitky....Kajak vypadá stabilně, délka dobrá na bezpečné sjíždění lehčích terénů (do WW3 v pohodě). Svratka Ti za chvíli přestane stačit a začneš hledat težší terény.
Začal jsem s kajakem po čtyřicítce, eskymáka umím jen první fázi :-)), ale vždy se z toho nějak vysoukám.
Máš špricku, vestu, neopreny, přilbu a další srandičky kolem?
Hodně nových a silných zážitků.
Milan

Aldaman řekl(a)...

Hmm ty už taky nevíš co by jsi si pořídil :-).
Už se těším na report z MS :-).

Šewy řekl(a)...

Vl001, co bude dál? Malorážka, pistole nebo luk? Ten paraglide, jak píše dan67, to zní moc dobře. :-) A ta smečka jednou taky bude.... eskymáku :-D

rk řekl(a)...

Modrá je dobrá, ale já bych volil asi málo překvapivě žlutou :-)
Hodně lidí podléhá módě a pořídí si kolečkové brusle, aby zjistili, že nemají kde jezdit. To kajak je dobrá volba. Kdybych bydlel u řeky, už bych ho měl taky.
Až zase poběžím náhodou podél Svratky a uvidím dlouhána v modré lodičce, zavolám to Ahóój!

Vl001 řekl(a)...

Ten tempo trainer vypadá zajímavě:-)

Milane, s kajakem jsem zatím pořídil jen pádlo, špricku a vak. Třeba ještě něco dokoupím:-) Kdybys měl námět na nějaký výlet, dej vědět. Moc těžkou vodu ale pochopitelně zatím jet nemůžu...

Radku, ta žluto-oranžová varianta vypadala divně. Modrá je fakt dobrá:-)

LadaT řekl(a)...

ahóóój... mistrovství světa bez tvé účasti... to je hodně velká rána pro pořadatele:-), jako patriot kraje ti dávám avízo na Východočeský vodácký maratón, 60km po 3 řekách na začátku září

Vl001 řekl(a)...

Láďo, díky za tip, vypadá to zajímavě, ale obávám se, že letos to bude pro mne vzdáleností i rychlostí až moc. Třeba až jednou natrénuju :-)