neděle, března 22, 2009

Bratislava??

V minulých letech jsem si dával na blog anketky, jak dopadnou důležitější závody. Byl to docela zajímavý pohled zvnějšku, proto sem dám anketku i letos. Pravda je, že na maraton tentokrát nejsem nijak skvěle připraven. Bolesti zad, chodidla (stejná bolest jako v Mnichově 07), špatné počasí, to vše se promítlo na faktu, že naběháno moc není. Klidně vám řeknu kolik. Vlastně plácnu sem tabulku:

Jak vidíte, je to takové nějaké slabší. Což neznamená, že výsledek nemůže být lepší:-) Takže - jak to vidíte??

Obrázek původní ankety.

No a příští týden se hukáže :-)

15 komentářů:

Niktomuž řekl(a)...

Já Ti věřím. Třeba proti loňským Modřicím je tam znatelný pokrok:-)

Anonymní řekl(a)...

Odhaduji 10-15 minut za osobákem. I s ohledem na ne zrovna nejjednodušší bratislavskou trať. To je skoro turistika? :-)
Milan

Ječmínek Máselník řekl(a)...

proti předchozím létům budeš odpočatý a zkušenější. Bude to na hranici osobáku, za příznivých okolností osobák:-)
Držím palce

Anonymní řekl(a)...

Na tebe jsem tak trochu spoléhal, že bys mohl běžet kolem 3:30. Takže můj názor je jasný! ;)

Uvažuji také, že udělám nějakou anketku pro zasvěcené, tj. pro ty, s kterými jsem letos běžel.

milans řekl(a)...

Hezká anketka, těžká odpověď. Člověk do sebe nevidí, natož do druhého. Ty objemové km nemusí být vůbec směrodatné pokud jsi zvednul kvalitu a stejně tak, jak velice dobře víš, na OV májí vliv objemy kola, plavání,... Jak psal JM, nižší objemy můžou mít vliv na lépe vzladěnou formu po objemovém období kdy jsi se v minulých rocích moc nešetřil a mohl jsi být přetažený (Linz, Paris). Počasí v Bratislavě by mohlo být ideální. Věřím, že do závodu půjdeš s tím pokořit své PB a tak ti věřím, že jej dáš !
milans

Anonymní řekl(a)...

No kilometráž máš oproti mě pořád skoro dvojnásobnou. :-) Ale myslím, že v ní dost chybí nějaký běh ke 30 kilometrům. Takže podle mě to pod 3:35 nebude.
Ale vzhledem k tomu, že už za sebou nějaký ten maratón máš, to turistika taky nebude.
Tipnul bych 3:37 pokude nepřepálíš začátek. A taky bych si tipnul, že závěr bude krutý. :-)

Anonymní řekl(a)...

Budu drzet palce, ted kdyz jsi zaradil zimni plavani, tak te nerozhazi aprilova prehanka, ktera se nad Blavou zrovna probehne, a zatimco ostatnim uplne ztuhnou stehna, tobe to jen doda energii. tuta

Vl001 řekl(a)...

Díky všem za komentáře a hlasy.

Divím se, že zatím nikdo nedal DNF. Dnes ráno po shlédnutí předpovědi počasí to vidím jen na doběh pod nejbližší přístřešek:-)

milans řekl(a)...

Pokud je problém jen v počasí, tak v Praze má být oblačno/4stC, ale běží se jen půlka. Pro plnou distanci ale v Evropě budeš mít asi smůlu: Treviso v Italii hlásí déšť/17stC, Limassol na Kypru přeháňky/17stC, možná ještě Novi Sad - polojasno/17stC pokud se jim nezmění předpověď, protože na pátek tam hlásí déšť. milans

Anonymní řekl(a)...

V neděli má být podle
http://www.weather.com/outlook/travel/businesstraveler/weekend/LOXX0001?from=36hr_topnav_business

v Bratislavě 10 st. , déšť. To myslím není špatné.
Hodně štěstí.
Štefan

Vl001 řekl(a)...

Tak se dnes v dešti hukázalo, že takové počasí opravdu není moje oblíbené:-) Ale medaili za účast mám a to je to hlavní:-) Popis během pár dnů...

milans řekl(a)...

V Praze byly ideální podmínky. Slunečno a jen lehký větřík a tak padaly traťové rekordy. No, nezvolil jsi tentokrát tu správnou destinaci, třeba to bude na podzim lepší. Mimochodem, alespoň předběžně - do které kategorie z dotazníku zapadá tvůj výsledek ?
milans

Vl001 řekl(a)...

Do turistické:-)

Je to však hodně ovlivněno tím, že jakmile jsem poznal, že na osobák to není, běžel jsem volněji. A přišlo pár problémů. No, jsem rád, že problémy přišly teď, třeba se mi pak s formou vyhnou:-) Teoreticky jsem asi mohl běžet 3:35-3:40. Mí čtenáři mne mají přečteného:-)

BuckTheBug řekl(a)...

Ahoj, počasí opravdu nebylo ideální. Koukal jsem po známých tváří a buď už si tě nepamatuji nebo jsem tě u startu neviděl. Na schodech ze šaten jsem na někoho volal, ale asi jsi to nebyl ty. :))

Vl001 řekl(a)...

2 BuckTheBug - taky jsem tě neviděl:-) Běháš už prostě moc rychle, každý se pohybujeme v jiné dimenzi:-) Myslím, že bych tě ještě poznal. I když třeba téčko jsem poznal až když jsem na něj šlápl:-)