pondělí, dubna 14, 2008

Týden 15/2008 7.-13.4.

Po maratonu je potřeba co? Po maratonu je potřeba odpočívat:-) Úplně se mi to nedařilo.

Pondělí - 0-0-0 Disneyland. Máme už zkušenost i s jiným parkem - Europaparkem:-) Upřímně řečeno právě ve srovnání s Europaparkem mne Disneyland trochu zklamal, je koncipovaný víc pro malé děti. To však má i své výhody - na focení se s medvíkem Pú je hodinová fronta, na atrakcích pro velké děti volno, holky toho využívají a některé atrakce zvládají i sedmkrát. Ale stejně, pokud chcete udělat radost větším dětem, skoro lepší volba než Paříž je Freiburg:-)

Do zábavního parku se doporučuje pevná gumička do vlasů...
Jinak hrozí rozcuchání. Ale i to je in:-)

Úterý - 0-0-0 Eiffelovka je vděčný turistický cíl, poté pokračujeme k Notre Dame. Ale ani schody ani vycházku si do kilometrů počítat nebudu:-)
Středa - 0-0-0 Co udělá radost ženě každého věku? Když ji vezmete do obchodu:-) Avšak když máte ženské tři, hrozí akutní vyčerpání konta:-) Bohužel při procházení mezi obchody mi nedělá průvan dobře a nachlazení se stále zhoršuje a to jsem si včera myslel, že to bude dobrý.
Čtvrtek - 0-0-0 Konečně doma:-) Volím moudře den volna a raději neměřím teplotu ani tep.
Pátek - 0-0-10,3 Na Hejkalův memoriál jsem musel. Z něj rovnou do postele.
Sobota - 0-0-0 Sobotu jsem prospal. Ani nepamatuji, kdy mé tělo naposledy topilo na tropických 39,6:-)
Neděle - 0-0-0 Opakování sobotního tréninkového motivu. Ale docela se to zlepšuje..

Počet

Km

Čas

Běh

1x

10,3

0:50

Plavání

0x

0

0:00

Kolo

0x

0

0:00




0:50

Zhodnocení: Pauza bude pokračovat. Budu muset přehodnotit další program - žádný Olomoucký půlmaraton, asi ani žádný příliš velký Mamut. Jsem nějaký zničený a momentálně nemám myšlenky ani na Mamuťátko.

11 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Teda to se pěkně rozjelo z obyčejného nachlazení. Teda tak sem se těšil, že se uvidíme v Olomouci a po Luckyboyovi další co nepřijede. Mohl jsi to aspoň jen tak lehce vyklusat a povzbudit nás zdravé :-). Ale rozhodně je přednější zdraví .Škoda.
Přeji brzké uzdravení !

Niktomuž řekl(a)...

Ad středa: To Ti neudělal dobře průvan na ulici, nebo průvan v peněžence?:-)

Hezky se mi to říká, sám po tom netoužím ani náhodou, ale teď si aspoň odpočineš, tělo si dá pauzu a pak se zase vesele pustí do tréninku.

Ječmínek Máselník řekl(a)...

Třeba se Ti Vláďo forma v průběhu odpočinku naakumuluje. Mamuťátko je až za měsíc, to už bude všechno vypadat zase dlouho dobře:-)

Vl001 řekl(a)...

2 JM - Už za měsíc. Na delší trať by bylo potřeba fakt něco najet. Budu mít oproti plánům rozhodující dva týdny výpadek...

Vl001 řekl(a)...

2 NM - já to s penězma moc neumím, tak se pro ně netrápím:-)

Anonymní řekl(a)...

39,6 je hodně, to je mi líto.

To mi bude v Olomouci dost silně chybět běhající etalon s bílým kšiltem, zdaleka viditelným. S kým se budu poměřovat? Spoléhal jsem na Tvou únavu po maratonu, že by mohla vyrovnat mé zimní běžecké manko. Zase budeš odpočatější na 1/2M v Brně a dáš osobák.

Mamut turisticky (jako všichni) by snad za měsíc šel, někde musíš nabírat kilometry na kole. Sám toho tolik nenajezdíš a jako příprava na IM se to hodí. Je to asi nejsnazší cyklo maraton. Ještě to nevzdávej a rychle se uzdrav!

3COP řekl(a)...

Přeji brzké uzdravení, při tvém vytížení krásně zregeneruješ a to potom budou výkony. Klidně odpočívej.

Anonymní řekl(a)...

39,6, to už je pěkná chřipajzna. Někdy ten risk prostě nevyjde. Přeji brzké uzdravení.

Anonymní řekl(a)...

Tak co marode, jak se léčíš? Už je to lepší?

Vl001 řekl(a)...

Mnohem lepší. Ale na sportování to ještě není:-(

Anonymní řekl(a)...

Tak sláva, hlavně, že se to lepší to je pozitivní.
Hlavně návrat na běžecký ovál neuspěchat :-D. Jeden vrchol sezóny už máš za sebou (Paříž) tak není kam spěchat a nebo jo?