úterý, prosince 18, 2007

Týden 50/10.-16.12.2007

Tentokrát jsem málem neměl z čeho napsat report. Můj oblíbený coolrunning.com se rozhodl spojit s activetrainer. Ne že bych čekal nějakou velkou změnu k lepšímu - coolrunning byl dost dobrý:-), ale takový průser a zhoršení jsem fakt nečekal. Nemožné odezvy, nepřehledné obrazovky, převedena jen část dat - naprosto nepoužitelné. Po pročtení diskuze jsem se uklidnil, že nejsem sám, kdo se není ochoten se stavem smířit a začal jsem hledat novou aplikaci pro vedení deníčku. Jestli někdo neobnoví coolrunning. Třeba jo. Každopádně jsem našel cestu, jak se do původního coolrunning dostat a tím mohu se zpožděním zveřejnit i tento reportík.

Pondělí - 1,6-0-0 Ráno obvyklé plavání 45 minut, odpoledne jen posilování. Normální pondělí:-)
Úterý - 2,6-0-5 Ráno výklus 5km 26:11, odpoledne snaha o delší plavání. V Lužánkách se mi daří vydržet ve vodě 1:15, na tomto bazéně je to osobák:-) Píšu si třeba 2,6km, v počítání bazénů jsem však byl jako obvykle ztracen.
Středa - 0-0-14 Plán byl dvě běžecké fáze. Ranní sedmička se daří bez problémů za 33:50, odpoledne se však vracím pozdě z Prahy a navíc musím dodělat nějakou práci, končím s tím v deset. Normálně tak pozdě neběhám, dnes jsem však nějak nervozní, jdu se běháním uklidnit:-) Místo plánované patnáctky však opět sedmička, o pár vteřin rychleji než ráno - 33:20.
Čtvrtek - 0-0-10,5 Předchozí dva dny byly na mne vcelku hektické, jdu večer opět běhat. Nohy se vcelku rozbíhají, večerní trasa 10,5km za 53:50. Spokojenost:-)
Pátek - 1,2-0-0 Ráno jdu plavat s Kristýnkou. Obvyklý pátek, jako obvykle mi na krátkém bazénu úseky nejdou a jsem záhy unaven. Pod záminkou odpočinku před firemním večírkem jdu brzy do páry. Asi nikdy v pátek nic nenaplavu:-) Večer pouze konzumace a konzumace.
Sobota - 0-17,9-14 Firemní sešlost je tentokrát v Novém Městě. Po vydatné snídani jdu v deset běhat (udělat si místo na oběd:-)), je z toho velmi příjemný běh na Vlachovice a pokračování lesní cestou. Sluníčko, prašan, pohoda. Běžím pomaličku a je mi příjemně jako už dlouho ne. Evidentně mi prospívá běhat mimo své obvyklé trasy. Celkem 1:25, píšu 14km. Po obědě se vracím domů, rovnou do chřtánu obchoďáků:-( Stres z front vyjíždím večer na rotopedu - za 32 min 17,9km. Dlouho mi to tak dobře nešlapalo. Asi forma. V divnou roční dobu:-)
Neděle - 0-0-10,5 Že já nezůstal v Novém městě celý víkend:-) Naštěstí se mi daří večer vypadnout na chvíli běhu - 10,5km za 55:23.


Počet

Km

Čas

Běh

6x

54

4:47

Plavání

3x

5,4

2:35

Kolo

1x

17,9

0:32




7:54

Zhodnocení: Nebýt ztráty mého deníčku, tak úspěšný týden. No, snad najdu nový. Také jsem si všiml, že někomu se má tabulka se souhrnem zobrazuje s posunem některých políček. Zkusím i to časem napravit. Prosím dejte mi vědět, kdo vidíte tabulku divně.

14 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

GOOD WEEK. IM

Anonymní řekl(a)...

Celkových 8 hodin je na tuto roční dobu super.

Anonymní řekl(a)...

Kdybych věděl, že jsi byl v sobotu kousek od Žďáru, tak bych se připojil... :)

Vl001 řekl(a)...

2 Luckyboy - kdybys viděl, jak běžím pomalu, stejně bys běžel sám:-)

Anonymní řekl(a)...

Opět máš všechny disciplíny a pěkný objem, to je paráda. určitě je to perspektivnější než "můj" přístup "ode zdi ke zdi" . :-)

Anonymní řekl(a)...

slusny tyden a dokonce zarazeny dvojfaz, no mam co dohanet :)ale co mi vrta uz delsi dobu hlavou je v jakych intenzitach ty jezdis na tom rotopedu, to do toho fakt tolik busis? resp. na jakych tepech to asi jedes?

Anonymní řekl(a)...

to zombice: proto nemam rad rotopedy :) IM

Vl001 řekl(a)...

Já to za nijak povedený týden nepovažuji. Dvoufázový běh se moc nevyvedl, víkendový běh krátký a pomalý. No ale když myslíte:-)

Rotoped? Mně nepřijde průměr cca 32km/h bez aerodynamického odporu nějak velké "bušení". Budíky rotopedu se těžko srovnávají. Ten můj ukazoval cca 90rpm (tomu věřím:-)), 180-200W (to některé rotopedy měří hodně divně:-)), tep neměřím, odhad průměr 150 (teda ne žádné extrémy, i na kole by půlhodinka se 160 asi šla). Ale zpocený jsem byl fest:-)

Anonymní řekl(a)...

Ok, priste budu vic kritizovat, me to pujde dobre kdyz svoje tydenni souhrny nepublikuju verejne :-)) S tim rotopedem, ja to srovnaval s tim co sem nacet na kpo a cyklodiskuzi, tj. ze tyhle treninky by mely byt v nizsich intenzitach (pro me je 150 na kole hodne) a spis delsi, tj. od hodiny vyse. Nastesti na trenazer sem jeste letos v zime nesednul, ale jinak vim jaky je to opruz a potim se uplne stejne :-)

Vl001 řekl(a)...

Ale i na mně je to tepově dost, mně to šlo, tak jsem trošičku přišlápl :-) Tepy jsou navíc jen odhad:-)

Na rotopedu jezdívám málokdy vyloženě volně, já na něm moc dlouho nevydržím, tak ať se to aspoň trošičku roztočí:-)

Anonymní řekl(a)...

zadny strach. beham tedka jako hlemejzd. nejak se mi nechce po vynucene pauze zrychlovat.
snad s tim neco udelaji zavody, az se teda na nejaky donutim. planujes syrovice?

Vl001 řekl(a)...

2 Milan - je jasné, že když máš vyšší ambice, daleko víc se přiblížíš svým maximům a tělo pak častěji stávkuje. Ale jen si pěkně přidávej, bude to stát za to:-)

2 Luckyboy - nemám teď nějak vůbec chuť závodit. Vynechal jsem Býčinu, HHS, ale Syrovice jsou jiný případ. Tam se chystá Kristýnka. No přece nebudu jen divák:-)

Anonymní řekl(a)...

Do Syrovic se těším, i když pouze jako divák. Prostě děti rozhodnou a jede se. :-)

Anonymní řekl(a)...

fajn. o duvod vic abych si tam prozil zavodni comeback :). pac vykon bude stat za prd, ale aspon se potkam s par bezeckejma kamaradama.
akorat budu muset doma zcizit auto, abych se tam nejak dostal :-[