pondělí, prosince 10, 2007

Týden 49/3.-9.12.2007

V poslední době jsem nějak nedal svým týdnům cíl. V podstatě žádný moc není, možná dožít se ve zdraví konce roku. A pak se uvidí. A tento týden se vidělo takto:

Pondělí - 0-0-0 Dnes mám vyzvedávat Terču v 17:30. Z práce se mi daří vyrazit včas, v 16:20 parkuji u bazénu. Pohoda. Telefon. Zahraniční. No když už někdo volá z takové dálky, vezmu to a... ano, stojím 45 minut na parkovišti u bazénu a žvaním. Pak jen zbývá nastartovat a odjet. Tak takhle já trénuju:-) Takže večer jen chvilka posilování.
Úterý - 2,2-0-0 Plavat jdu opět odpoledne, dnes o něco později. Naštěstí nikdo nevolá, za hodinku zvládnu asi 2,2km. Prostě spokojenost:-)
Středa - 2,4-0-7 Ráno si jdu proběhnout svoji sedmičku za 34:36. Ano, já vím, pár metrů v této variantě do 7km chybí. Odpoledne opět na bazénu, beru si ploutvičky. Po technických cvičeních zkouším 10x50VZ/1:10. A jde mi to úplně snadno, to jsem ještě nezažil, klidně bych jich mohl plavat dvacet. No, někdy příště, dnes deset stačí. I tak jsem pyšný na to, že jsem ve vodě vydržel 65minut a naplaval asi 2,4km. Večer opatrně zkoumám, jaké úseky plavala Kristýnka. Ve středu chodí do 17 metrového bazénu. Prý 50x17Vz/0:15! Nechápu. To by přece neměla vydržet, ne? Buď kecá, nebo neumím počítat. Každopádně raději zůstanu u svých čísel a časů...
Čtvrtek - 0-8-0 Celý den v Praze, ani se nemůžu stavit v Jihlavě na rozlučce s Hejkalem, projíždím kolem fakt pozdě. Večer jen chvilka na rotopedu, jsem nějak utahaný.
Pátek - 1,2-0-10,5 Ráno jdu plavat s Kristýnkou. Tuším, že to bude plavání spíš relaxační, ale takovou hrůzu jsem fakt neočekával. Přemýšlím, kdy mi prasknou svaly v ramenou, jsem úplně vyřízený. Plavu si jen 35 minut cvičení a jdu do páry. Kristýnka plave za mne. Po každé pětadvacítce z vody, klik, do vody, naplno, hrůůůza. Ještě že nejsem děcko:-) No ale jak já ji mám dohnat, když ona furt dře?
Večer ještě můj běžecký noční okruh - 10,5km za 54:50.
Sobota - 0-0-24 Na Býčinu se mi fakt nechtělo. V uplynulých letech se mnou měl na této trati můj strážný anděl dost práce. Je bahno, nechci anděla provokovat. Běžím raději po stezce směrem k Olympii. Žádná velká rychlost, běžím 2:20. Kolik to může být? Třeba 24km. Metr sem, metr tam...

Neděle - 0-0-7 Není čas, jdu jen na chvilku vyklusat. Za světla se mi běží líp, moje sedmička za 33:28.

Počet

Km

Čas

Běh

4x

48,5

4:23

Plavání

3x

5,8

2:40

Kolo

1x

8

0:16




7:19

Zhodnocení: Na to, že nebyl čas, tak v podstatě dobrý. S plaváním jsem po dlouhé době spokojen, je tam jakési zlepšení (snad:-)). Kolo se snažím ještě ignorovat, běh v rámci možností. Prostě dobrý:-)

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Tak buď v popisu jeden běh chybí, nebo v tabulce jeden nadbývá. Možná bych se tento týden mohl aspoň v jedné disciplíně dostat nad Tvoje kilometry. Tak prosím opravit, ať si můžu večer otevřít láhev. :-)
Ta Býčina zas tak hrozná nebyla ... když to srovnám s Jehnicemi, tak počasí paráda a bláto nestálo za řeč. Ovšem když to srovnám s výletem na Kokořín... :-)

Vl001 řekl(a)...

Monde, nad moje kilometry se dostaneš,ty byly dobře. V popisu chyběl páteční běh. Láhev si rozhodně otevři, taky to večer udělám:-)

Býčinu jsem běžel dvakrát jen v kratší variantě. A vždy si cestou zpět trochu zaplachtil, i když jsem nespadl. Ale věřím, že kdo v takovém terénu umí, tak si to v pohodě užije:-)

Anonymní řekl(a)...

No doufal jsem, že budeš měnit tabulku - takhle si musím započítat i rozklusání a vyklusání před Býčinou a bloudění v Útěchově. Pak mi to těsně vychází. :-)

Jinak musím říct, že sis vybral tu podstatně horší polovinu trati. Z Útěchova už je to v podstatě jen po asfaltu...